http://instagram.com/14_puji YouTube

30 de juny del 2010

Quin país Catalunya! (4)




Aquest pont hem estat a Núria. Ens hem estat a l'hotel del Santuari, que ens va sortir molt bé de preu gràcies a una oferta d'última hora. Segur que heu visitat Núria un munt de cops. Jo, almenys, sí. Alguns cops hi he pujat a peu, d'altres en el cremallera i des d'allà he pujat al Puigmal, i un es pensa que ja ho coneix, però resulta que al voltant de Núria hi ha mooooolt més. El primer dia vam fer una excursió-passeig a l'atzar, sense itinerari concret i vam trobar racons preciosos. L'endemà vam fer el camí dels enginyers, que arriba de Núria al refugi de Coma de Vaca. Una mica dur, però preciós. A part de paisatges que et deixen sense alè, vam poder veure de molt a prop isards, marmotes i guineus... ah! I en Joan Puigcercós! Fauna catalana per un tubo!

En resum, un cop més, quin país Catalunya!!!


Quin país Catalunya! (3)

5 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

en tenim una bona col.lecció, de fauna

Alyebard ha dit...

I en dubtes? Un gran país!

Clidice ha dit...

un dels dies més genials de la meva vida: Núria-Setcases :) Si, tenim el millor país del món i tot a tres hores, cal que en tinguem molta cura! :)

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Tinc un gran record d'una travessa Ull de Ter - Pic de l'Infern - Coma de Vaca.

Anònim ha dit...

Sí que hi vam estar a Núria! Amb la diferència que ens vam allotjar a Ribes (també hi havia una oferta, hehe!). Un lloc fantàstic per a visitar!