http://instagram.com/14_puji YouTube

9 de juny del 2010

Publicitat ben feta


Si us dic la paraula "Islàndia" segur que em contestareu "volcà". I l'economia islandesa està massa debilitada com per poder permetre's aquesta associació d'idees que merma una de les seves principals fonts d'ingressos: el turisme.

Per això han dissenyat aquesta campanya per animar els viatgers d'arreu del món a visitar el seu preciós país. I ho han fet molt bé, perquè no sé a vosaltres, però a mi m'han entrat ganes d'anar-hi.

Gràcies, Genís!!!

8 comentaris:

Alyebard ha dit...

Un altre de tants viatges pendents!

David ha dit...

QUINS RECORDS!!!
I diràs... si hi vaig segur que veure tot això?
Doncs SÍ! Ísland és això... i es pot veureeee!!
SAlut!

Clint ha dit...

Sempre hi he volgut anar jo! però clar si a més et posen nois i noies estupendes...fins hi tot nues que et conviden, qui es pot resistir?

Ves que si ho veu en Carod, no hi monti una embaixada!

Joana ha dit...

Amb aquests jacuzzis al mig del cap ja val la pena!
tens tota la raó...publicitat ben feta!

Doctor J ha dit...

Tú ho has dit: PUBLICITAT!
ara resultarà que aquesta gent són l'"alegria de la huerta"..
Jo hi he estat i és molt maco, però sempre és un error deixar-se endur per aquests anuncis. La millor conclusió és que tenen bons publicistes (i vés a saber si són islandesos).
A més, l'islandesa mitjana en fa dues com les que surten aquí. Per no parlar de que ho han rodat en Juliol perquè allí només es pot viure fora tres mesos a l'any. Ja sé que sono molt no-em-barrufa, però és que la publicitat és el virus de l'ignorància de l'Arale.

Sergi ha dit...

Collons, si allà tothom balla i és feliç! Quina canya de país.

No, seriosament, em moro de ganes d'anar-hi, ja fa dos estius que estem a punt, però tampoc serà aquest. No esperaré massa temps, segur, perquè és una atracció estranya que tinc. I la veritat, m'he vist el vídeo sencer perquè és molt guapo i la cançoneta és enganxosa com ella sola! M'han vingut encara més ganes d'anar-hi, argggghhh!

El veí de dalt ha dit...

Doncs no sabeu on anirà el veí aquest estiu...? Xurrupa cabesssa!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Doncs a la publi aquesta deu sortir tots els habitants del pais per que hi viuen quatre gats!

Per cert, a Islàndia el sol és una excepció. Normalment fa fred, vent, boira i plou. La gent és tant avorrida com els súissos, però més grossos, i per arribar a veure molts dels llocs que es veuen al vídeo cal fer 100km d´anada i 100 de tornada en 4x4. Tot i això val la pena. Això si, prepara calers, i aquest any més, que ha baixat l´euro