http://instagram.com/14_puji YouTube

3 de juny del 2010

Involució



Les eines informàtiques, internet, les xarxes socials, els blogs, la fotografia digital, els catxivatxes, etc, que, de ja fa temps, dominen la nostra vida, i ja sabeu que em sembla collonut. Si no, no seria aquí. Però quan les coses es compliquen, s'eternitzen o no les domines prou com per enfrontar-t'hi, ets sents atrapat, ets sents idiota, et sents inútil i t'emprenyes de manera incomprensible. I t'adones que, enlloc de ser un ésser viu en evolució, ets un ésser viu en involució, condemnat per les seves pròpies creacions, i llavors, és quan engegaries les eines informàtiques, internet, les xarxes socials, els blogs, la fotografia digital, els catxivatxes, etc, a tomar pel puto cul.


P.S. Post inspirat per un moment de desesperació tecnològica i un cop més, per l'arenga filosòfica involucionista del company Davids.

4 comentaris:

Alyebard ha dit...

Crec que tots hem estat apunt de fer-ho alguna vegada, en especial a la feina, que encara alguns tenen PC's amb Windows 98 ( patètic)jo sóc afortunat el meu va amb XP.

Sergi ha dit...

Més d'un cop al dia em venen ganes de fer això que fa aquest home, tant amb l'ordinador de casa com amb el de la feina. De moment aguanto. Però ja veurem fins quan...

Gerard Agudo ha dit...

Fa molta rabia sobre tot quan tens alguna cosa a fer i deixen de funcionar

Davids ha dit...

Això...a tomar, a tomar...si tot plegat no ens servirán de gaire tota aquesta tecología quan ens exiliem a una granja per criar gallines i plantar patates i que estigui també ben lluny de la civilització o sigui...a tomar pel cul tb.