http://instagram.com/14_puji YouTube

11 de juny del 2010

I com qui no vol la cosa... ja en van quatre


Demà farà quatre anys que vaig publicar el primer post a La cullerada. Els aniversaris són moment de fer balanç, i no cal dir que el que en faig és molt positiu. El meu objectiu d'alliberar la ment està més que complert. A més, ser aquí m'ha permès conèixer persones i redescobrir-ne d'altres, totes elles brillants, i viure un entorn d'opinió, debat, o simplement d'intercanvi de vivències interessantíssim.

Un altre dels objectius acomplerts és el de publicar cada dia laborable. Això s'ha traduït en 832 posts, alguns de bons, alguns dels que estic molt orgullós, alguns dolents, i alguns que a vegades tinc ganes d'esborrar. I això és l'únic que canviarà en el cinquè any de cullerada. No vull dir que deixi d'escriure cada dia, però si algun dia no tinc temps, no en tinc ganes, no trobo la inspiració o no sé què dir, no m'hi trencaré més el cap.

I com qui no vol la cosa, ja en van quatre, i molts més que en vinguin, perquè ja no sé entendre el món sense el meu petit espai per deixar anar al vol les meves idees de bomber, per a que, qui vulgui les prengui, les rebregui o les faci seves. Gràcies infinites a tots els que heu passat, passeu i passareu per aquí.

I com que és divendres, toca cançó. Un happy birthday raro, igual que el seu autor. Igual que jo.




12 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltíssimes felicitats!

kpitana ha dit...

moltes felicitats i moltes grècies, també hauré d'acostumar a que no publiquis cada dia fener. Cada matí café sense sucre, llegir Diari i tot d'una mirar La cullerada.
besadetes amb pessics

silperse www.catalanet.cat ha dit...

Felicitats nen!!!!! Tenir un blog aporta moltes coses bones!! ;)

Alyebard ha dit...

Moltes felicitats!, veure que hi ha gent que aguanta un blog tant temps em dona ànims per tirar endavant el meu.

Pons ha dit...

4 anys escrivint un blog no sembla tampoc massa (més o menys portem el mateix, en porto 4 i mig aprox), però quant hi penses amb prou feines recordes com era la teva vida sense escriure posts. Felicitats per la constancia i per matenir la qualitat (més o menys xD)!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Norabona noi. Per molts anys!

Txisky ha dit...

Molt bé, a veure si m'aguanta el tipo igual que a vostè!

Zincpiritione ha dit...

Felicitats, mestre! Que per molts anys pugueu anar escrivint amb salut i fenya i que nosaltres us poguem anar llegint i comentant en vida de tots!

Sergi ha dit...

Moltes felicitats noi, i això, que en vinguin molts més. Vas cap a mil posts, segons el ritme que portes això serà l'any que ve, i això és una fita. Esperem que no decaigui.

I per cert, jo de tu no voldria esborrar cap post, tret d'aquell que vas fer aquest nadal amb el pare noel aquell que tenia una música infernal..

Josep ha dit...

Quatre anys?

Començares quan el Maragall i el Bush eren presidents. Ves quina cosa!

Gerard Agudo ha dit...

Puji moltes felicitats, i ja saps no importa la quantitat sino la qualitat i les ganes d'escriure que un te. Jo et seguire tenint en la llista de Lectura Diaria!!!

Candela ha dit...

Moltes felicitats!

...quatre anys... bufff.