http://instagram.com/14_puji YouTube

11 de maig del 2010

Paga i calla


El juliol de l'any passat, vam tenir un descuit amb el cotxe de l'empresa i se'ns el va emportar la grua. Evidentment, l'empresa es va fer la longuis i va tocar pagar grua i multa a qui va tenir el descuit.

Tot i que sabíem que l'havíem cagat i no teníem res a fer, vam decidir fer un recurs. Vam fer un escrit ben treballat, amb les nostres millors paraules, i just abans de presentar-lo, com a bons ciutadans que som, vam anar a pagar la multa, i vam gaudir d'una reducció del preu de prop del 30%.

Teníem clar que rebríem una resposta negativa al nostre recurs, però ja havien passat vuit mesos, i aquesta no arribava, així que vam presentar un nou escrit reclamant resposta. I ahir, deu mesos després dels fets, vam rebre la resolució, negativa, és clar, però no pels motius que pensàvem. La negativa al nostre recurs no és perquè vam incomplir el codi de circulació, és perquè, segons el Reial Decret nosequin de nosequan, amb el pagament anticipat de la multa, amb la corresponent reducció, es renuncia a la presentació d'al·legacions.

Quina merda de llei és aquesta? Estic indignadíssim per vàries raons:

  1. La reducció de preu no és per premiar el civisme i la promptitud en el pagament. És per agrair-te que no els toquis els ous amb recursos.

  2. El ciutadà comú que no entén massa de lleis (com nosaltres) està totalment desprotegit. Encara que ell cregui que té raó, no sap si la té. Si presenta el recurs i paga la multa li desestimaran però s'estalviarà un 30%, si presenta el recurs però no paga la multa, el més probable és que també li desestimin, però haurà de pagar la multa completa, i vist el temps de resposta de l'administració (in)competent, segurament haurà de pagar recàrrecs, i fins i tot li embargaran els comptes. Conclusió: PAGA I CALLA.

  3. En aquest país no es té en compte per res la veu dels ciutadans, que estem desamparats, i l'únic que podem fer és pagar, i tot això recolzat per una llei molt injusta, que només està pensada per recaptar.

És a dir, que per segon dia consecutiu:

COP DE MALL, COLLONS!!!!

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Desa el mall, home, no t'estressis i gaudeix del sol.

Això sí, ves-te preparant per a la pujada imminent d'impostos.

Charlie ha dit...

Efectivament. Si pretens presentar recurs no paguis la multa. Això sí, si no guanyes el recurs, en pagues el 100%. A mi em va passar fa poc i vaig decidir no presentar recurs i pagar el 50%. Això sí, cagant-me en la mare que els va parir a tots.

Homedeneu ha dit...

No estic d'acord en que no es té en compte la veu dels ciutadans. Ja veuràs quan arribin les eleccions!! Com t'estimaran!! com t'escoltaran!! :D

Davids ha dit...

Com afectat diré VIVA ESPAÑA!!!VIVA EL REY!!! VIVA LOS CUERPOS DE SEGURIDAD DEL ESTADO!!! i PIM PAM TOMA LACASITOS!!! A Pendre Pel CUL!!! (amb perdò)...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Per cert, sabies que quan fas un recurs la persona que l'accepta o el rebutja és el mateix agent d e policía que et va multar?

Abogadaenbcn ha dit...

CETINA, el que els fan fer és un informe sobre la denúncia, però qui ho resol no són ells....

La primera feina que vaig tenir com a advocada va ser a una empresa de recursos de multes, i per aquells temps us juro que els recursos FUNCIONAVEN, jo vaig treure una pila de multes a la gent. Ara ja no és igual però n'accepten molts... tot depen de què al.leguis...

Gerard Agudo ha dit...

Jo vaig guanyar el 'cas' del meu cotxe vs la grúa que es va emportar el meu cotxe pq van decidir prohibir aparcar d'un dia a l'altre en un dels carrers prop de casa. A més a més em van deixar tirat el cotxe al descampat de Sant Simó