http://instagram.com/14_puji YouTube

29 d’abril del 2010

Sempre i avui més que mai!!!


Acabo de veure un Barça que, com sempre, ho ha donat tot. Ha provat, provat i provat. Ells amb 10 defensant, nosaltres amb 11 atacant, i amunt, sempre amunt. Aquest és el meu equip, aquest és el futbol que m'agrada. Si ha guanyat la destrucció, la pèrdua inadmissible de temps, i el treure pilotes fora, felicitats i que els faci profit. Jo, prefereixo anar-me'n cap a casa jugant com hem jugat que cap a Madrid havent fet un joc depressiu.

I ara, que aquesta empenta no decaigui. Hem de guanyar la lliga.

Visca el Barça!
Sempre i avui més que mai!!!


Imatge: Paco Largo (Diari Sport)

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Suposo que contra un equip que sap molt bé el que fa, és a dir, destruir, feia falta un plus ahir. Posar-hi tot el cor, però també el puntet estel·lar de Messi que no hi va ser, o un Iniesta, qui sap.

Aquest cop no ha estat, però marxem amb el cap alt i ara queda la lliga, que no s'ha d'escapar.

Gerard Agudo ha dit...

Força Barça!!!

Joan ha dit...

Aquest és el to, nois. S'ha de saber perdre, també. Quan caus amb el rival aculat i demamant l'hora no pots exigir res més als jugadors. Vam fer un bon partit. Potser ens va faltar una mica més de xut, potser afegir-hi una mica més de rauxa i menys seny, però les coses no sempre surten bé. Aquesta és la grandesa de l'esport.

Però ara hem de ser forts i redirigir les energies, fins i tot la frustració, cap a l'objectiu que ens queda. La lliga no se'ns pot escapar.

VISCA EL BARÇA !!!

Josep ha dit...

Mantra del dia:

Si plores perquè has perdut la Champions, les llàgrimes no et deixaran veure la Lliga.

http://twitter.com/brautasuno

David ha dit...

Força, força. força...
No canvio l'estil de joc per arribar a Madrid.

Hem degustat el que és guanyar una Champions jugant a futbol i això no té preu.

Ahir calia haver xutat més, és evident. No podem pasar una eliminatòria on necessitems 2 gols xutant un cop a porta durant la primera part... Cal rectificar i seguir!!!
Som-hi!!!!!!!!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

No ens enganyem. No va guanyar l'antifutbol. El futbol de l'Inter és tant legítim com qualsevol altre. Potser no ens agrada, però ha demostrat ser força eficaç.

Jo no estic orgullós del futbol del Barça ahir. Ni Ibra, ni Messi, ni Alves, ni Xavi, ni Keita van estar a l'alçada del partit. A la segona part l'Inter només va haver de fer 3 faltes!!!! 3 faltes!!!

Qui va jugar pitjor la segona part? El Barça amb 11 o l'Inter amb 10? Analitzeu el partit amb tranquilitat i veureu per que l'Inter va merèixer passar i el Barça no.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Ah, i VISCA EL BARÇA!

Clint ha dit...

Oi tant! Força Barça!

Però L' Inter va fer la seva i li va sortir...ara tots amb VanGal!