http://instagram.com/14_puji YouTube

28 d’abril del 2010

Ens hi deixarem la pell



Els muntatges de màrqueting no m'agraden gens, però tot el que serveixi per unir la gent en un sentiment positiu, d'esperança i d'èpica em sembla collonut.

És difícil. Potser no tan com sembla, però és difícil. Ens ha de ser igual el que passi, i aquesta nit els jugadors han de saber això, que confiem en ells, que sabem que són de sobra capaços de guanyar, però que ens és igual el que passi, que seguirem estimant els colors que porten a la samarreta.

Ens hi deixarem la pell. I quan acabi el partit la recollirem, per portar-la cap a Madrid o per portar-la cap a casa, però tenyida de blaugrana, com sempre.

5 comentaris:

DooMMasteR ha dit...

I tant que remuntarem! Estic segur! :-)

Joan ha dit...

Ens hi deixarem la veu!

Sergi ha dit...

Aquest partit s'ha convertit en molt més que una final, en un punt d'inflexió, en un moment clau de la història del club, i si m'apures, de tot Catalunya. L'empenta de tots l'ha convertit en una qüestió d'estat. Al final ens ho hem cregut i tot. Si perdem ens emportarem una gran desil·lusió, però almenys, si és així, que l'Inter tampoc no són unes patates bullides, ha de ser amb orgull i deixant-nos-hi la pell. Si lluiten com saben, no els podem retreure res. Aquest equip té marge, se l'ha guanyat.

zel ha dit...

El seny, ens hi deixarem, que ja m'estic preocupant del meu cada vegada més embogiment culé!!! de moment, fataaaaaaaaaaaaaaaaal.

Candela ha dit...

Un altre cop serà...