http://instagram.com/14_puji YouTube

29 de març del 2010

Una senyora de València


Deixant de banda les seves tendències polítiques, la defensa a ultrança els corruptes del seu partit i la seva manera de gestionar l'Ajuntament de València, Rita Barberà ha demostrat aquest cap de setmana no tenir classe, no tenir enteniment i no tenir educació.

La trobada de dones d'Espanya i Àfrica era un acte rellevant per estrènyer llaços, compartir experiències, i el protagonisme havia de ser per elles, les dones d'una banda i altra de l'estret, per aconseguir progressar en la llibertat i en la no discriminació de gènere. En canvi, finalment, el protagonisme se'l va emportar una única dona que no el mereixia en absolut, perquè la seva ideologia política defensa justament el contrari que es buscava en la trobada.

Menys mal que la vicepresidenta del Govern Espanyol, que cada dia m'agrada menys com a política, no va entrar al drap i es va comportar com una senyora, ignorant l'estirabot de l'alcaldessa.

A veure si els valencians posen una mica de seny i deixen de votar en massa aquesta blavera, que a més, demostra un dia rere l'altre, ser una impresentable.

7 comentaris:

Charlie ha dit...

Al País Valencià passa una mica com a Itàlia. Voten el més mangurrino i impresentable perquè en el fons és el que la majoria desitjaria ser (o ja és).

Gerard Agudo ha dit...

Estic amb en Charlie ja els va be tenir aquests representants

Dani R. ha dit...

Doncs espereu a les eleccions del novembre a casa nostra...ja tremolo

Albanta ha dit...

OOstres, sóc valenciana... sols puc dir que tinc VERGONYAAAAA!!!
De vegades em vene ganes de fugir ben lluny, però crec que devem seguir fent Pais i vencer aquesta gentola que ens governa.

Anònim ha dit...

L'actitud i implicació de gent com l'Albanta és digne d'admirar. Suportar personatges com aquesta ha de ser molt dur!

Francesc Mompó ha dit...

Sóc Valencià de soca-rel i us ben assegure que no tots patim d'aquesta pallola pepeblavera; hi ha gent que som normal i sabem ben bé qui som i d'on venim. Tanmateix és cert que han sabut fer-s'ho bé i ens costarà traure'ns aquesta crosta i curar-nos el pus.
Salut i Terra

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Però que us passa? No us adoneu de que Rita Barberàen realitat és un senyor?