http://instagram.com/14_puji YouTube

16 de març del 2010

Més nevada


Ha passat una setmana de la nevada a Catalunya, i a les comarques de la Costa Brava encara hi ha gent sense llum, i els que en tenen, és gràcies a generadors i a pals d'electricitat precaris, que si ara vé una ventada, se n'ariran a prendre pel sac un altre cop.

I aquests usuaris que han hagut de tornar a les cavernes durant tants dies, igual que tots nosaltres, paguen una quantitat ingent de diners a Endesa i a Red Eléctrica Española, per a que la corrent arribi a casa seva. D'acord, la nevada ha estat un fenòmen excepcional, però si la qualitat de materials i el manteniment preventiu d'aquestes dues empreses haguessin estat els correctes, res de tot això hauria passat.

Mentrestant, les autoritats, parlen a la televisió pública d'expedients informatius i de citar els responsables de les empreses a donar explicacions a Palau. Quèèèèè? El que se'ls ha de fotre en aquesta gent és una multa de la hòstia, d'un import que superi amb escreix el que s'han estalviat en els manteniments de merda que fan i que els torci una mica el somriure que ens mostren cada any quan presenten els seus obscens comptes de resultats.

10 comentaris:

mafalda ha dit...

Aish, rei! No saps com anima veure com et solidaritzes amb els qui hem patit, intensament, les conseqüències menys agradables d'aquesta nevada.
No sé si has llegit el meu post, però han estat en el meu cas, "només" 3 dies de tornada a la vida de les cavernes. Dur, molt dur.

I com dius tu, ells demanen explicacions. Explicacions?! Què coi?! Multa al canto, i que la paguin! Ah! I als usuaris, indemnització!

Dani R. ha dit...

Puji.... d'on has tret aquesta foto? Quant de mal esta fent internet.

Gerard Agudo ha dit...

el problema es que la multa la pagarem entre tots amb una pujada dels costos de l'electricitat

Thera ha dit...

Cada vegada ens agrada més ensenyar el cul... ara qualsevol reivindicació sempre va associada amb un cul blanc ben vistós...

Anònim ha dit...

UNS CORNUTS QUE PAGAN EL BEURE,AIXO ES LO QUE SOM ELS CATALANS.....PER CERT, EL SRO.MONTILLA NO VA SER MINISTRA D'INDUSTRIA? QUE VA FER PER MILLORAR LA RED? LO QUE FA SEMPRE AQUEST SRO....RES.
JUGANT AMB BCN.

Anònim ha dit...

Multa i exigir-los unes inversions justes, no les que hi ha hagut fins ara. I encara tenen la barra d'assegurar que estan invertint correctament! Quanta barra!

Doctor J ha dit...

L'altre problema és que quan els foten una multa, recorren i tampoc la paguen, o sigui que estem dats pel sac tan si com sí. Crec que hi ha hagut un ajuntament (no sé si és Palafrugell) que diu que no pagarà la llum fins que se'ls compensi. Amb un parell!!

Gis ha dit...

En aquest país hi ha el costum de cobrar per llocs de responsable però sense tenir ni un gram de responsabilitat. A saber si les instal·lacions estaven ben fetes, tot fa sospitar que no. Tens raó, si són responsables haurien d'ésser sancionats. I arreglar els desperfectes a banda. A veure què passarà...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Aquest paios encara no han pagat las multes per las apagades del 2001. O sigui que ja veus el que els importarà que els hi possin unes quantes més.

Puji ha dit...

Dani, et vols sorprendre més? La foto és un .gif, i té moviment, però no sé per què, el puto blogger no el reprodueix. Clica aquí i flipa:

http://www.vayacosas.net/wp-content/uploads/2007/02/endesa_calvo.gif