http://instagram.com/14_puji YouTube

19 de març del 2010

Com fer amics...


... i influenciar la gent. Aquest és el títol del segon disc de Terrorvision. How to make friends and influence people és un d'aquells discos "rodons". Això es diu de molts discos, però pocs ho són de veritat. Aquest sí que ho és. No hi ha ni una sola cançó que no valgui la pena, i el disc sencer t'explica una història, té una coherència en l'elecció dels temes i en el seu ordre que no recordo en gaires altres casos.

Vaig dir que La cançó dels divendres seria alguna peça que em voltés pel cap en els darrers dies. Doncs bé, aquest disc em volta pel cap sempre, i especialment aquesta que us deixo avui: Alice what's the matter. Assaboriu-la, però si teniu una estona, assaboriu el disc sencer que també us deixo via spotify.





3 comentaris:

Alex ha dit...

How to make friends està molt bé, però formaldehyde no te cap desperdici tampoc, després es van anar diluïnt poc a poc, però encara tenien cançons molt aprofitables quan es van separar. Jo els escolto en el seu recopilatori, Whales and Dolphins si no recordo malament, però ja ho miraré si t'interessa.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Precisament portava tota la setmana tararejant "Discotheque wreck"

Paraula de comprovació: indem, que significa jo també vaig ser indie

Clara ha dit...

Em quedo amb la de "some people say".. m'encanta!