http://instagram.com/14_puji YouTube

19 de febrer del 2010

Actualitat latent


Aquest divendres ens porta un munt de coses a comentar, així que faig un repasset ràpid:
  1. Chemita: A aquest home ja fa temps que se li en va l'olla. Per molt que et cridin, et critiquin, t'insultin o et sabotegin la conferència, si ets un polític amb classe, els repliques amb intel·ligència, no els ensenyes el dit del mig. Deixant a part la bonica frase "El jefe de los pirómanos no puede ser el capitán de los bomberos". Mira Chema, si el substitut del capità dels bombers ha de ser el Rajoy, quasi que prefereixo que sigui el bombero torero.

  2. Colons: Els titulars diuen que 13.000 persones es colen al metro cada dia, i el primer que se m'acut és: "només?", perquè a la meva estació ja se n'hi deuen colar 2.000, com a mínim. Quan mires a fons la notícia, resulta que 13.000 són els que cacen els revisors o les càmeres de seguretat. La presidenta de TMB declara que és una "conducta minoritària". La convido a estar-se mitja horeta davant dels torns de qualsevol estació en hora punta i li cauran els ovaris a terra de com de minoritària és la conducta.

  3. Bombers abandonats: No he tingut valor d'escoltar tot el document sonor que va publicar ahir La Vanguardia Digital, perquè vaig sentir alguns fragments a la ràdio, segons els locutors els fragments menys durs, i quan ho recordo encara m'entren esgarrifances. Aquests pobres bombers van morir sentint que els seus companys els havíen abandonat. Segurament s'hi podia fer poc, però sempre queda el sentiment de que potser va ser així.

  4. Salvatges: M'agrada el futbol. I m'agrada cridar, discutir, i fins i tot insultar, que el futbol és passió. Però anar a un camp de futbol a fotre's d'hòsties amb els seguidors de l'equip contrari és de salvatges, si no d'idiotes.
A veure si el cap de setmana ens porta notícies més agradables. Passeu-vos-ho bé!

7 comentaris:

Clidice ha dit...

4 d'acords amb tu. Bon cap de setmana.

Josep ha dit...

D'acord amb tres coses. La quarta és la del Josemari Ansar.

Ara que està lluny de la Moncloa el trobe divertit, i un puntet simpàtic.

Txisky ha dit...

Totalment d'acord amb el Sr. Josep. És més, convido al Sr. Ansar a que a la propera visita universitària ho faci amb una peineta al cap! Així no s'haurà d'esforçar en aixecar el ditet.

Anònim ha dit...

El tema dels bombers ja està derivant cap a un surrealisme increible. Versions totalment contràries del mateix fet. A qui ens creiem? I a sobre l'Olga Lanau fent dibuixets a la llibreta durant una comparaixença...

Gerard Agudo ha dit...

Em fot gràcia la bateria de revisors de metro que van a per la gent a demanar el bitllet...però es clar la majoria dels enquestats sobre si ha pagat són gent que segur que ha pagat!!!

Pel tema dels bombers hi ha gent que s'oblida ja que hi ha morts presents a la sala. Quina manera de faltar al respecte.

Miki ha dit...

Dels 13.000 que es colen ja et dic jo que 12.590 els veuen les camares de seguretat, per que els revisors, ni de conya.

Per cert, sol fent pagar un bitllet per cada tio que es cola, serien molts euros, que es recaudaria.

Lo del aznar, es per recordar-te que si zapatero es dolent, sempre hi ha gent pitjor.

Ferran Porta ha dit...

Deu n'hi do quin poti-poti de (males) notícies, tu. Sort que avui fa sol.