http://instagram.com/14_puji YouTube

20 de gener del 2010

VIRUS!!!


Tinc un virus a l'ordinador. Sembla ser que no provoca grans estralls, per``o s´´i que toca molt els pebrots, i per la cara de desesperaci´´o que ha fet el meu inform``atic de refer``encia quan li he explicat el que em passava, he dedu¨¨it que costa mooooooooooolt de treure.

Qu``e? Ja heu endevinat qu``e fa el puto virus aquest dels collons? Doncs ja sabeu, si en els propers dies observeu que no poso ni un accent, no ´´es que em passi Pompeu Fabra pel forro dels ous, ´´es que tinc un virus, h``ostia!

10 comentaris:

stratosergio ha dit...

irmat que és un virus?
La foto, l'has fet expressament pel post? :-)

Gerard Agudo ha dit...

no puc escriure accents amb el firefox...ho vaig poder solventar amb durant 5 minuts...amb l'explorer si que puc. El virus dels dos accents un classic.

Passat el SPyBoot search and destroy va bastant be.

Clidice ha dit...

més que un virus, ja t'ho han dit, el que tens és gairebé una antigalla, jo de tu avisava els del museu dels virus que te'l vinguin a recollir :P

sort :)

Charlie ha dit...

jausjausjaus

DooMMasteR ha dit...

Baixa't l'Avast antivirus home, que és gratuit i està en català, actualitza'l i fes un escaneig programat a l'inici. "Mano de santo" ;-)

I si es resisteix, hi ha artilleria més pesada ;-)

Anònim ha dit...

Sembla que el remei contra el virus proposat a la foto no ho donat resultat. Llàstima!

Zincpiritione ha dit...

Jo, persidecàs, us deixo aquest comentari teclejant amb guants, mestre Puji...

Sergi ha dit...

Doncs no em desagrada com queda el text posant dos accents abans de la lletra que l'hauria de portar. és un nou estil, m'agrada.

El veí de dalt ha dit...

La foto genial! Ja veus que els anglesos amb aix`o so´n me´s espavilats que nosaltres! (Collo´, ja m'has passat el puto virus)

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Em sembla que se t'ha colat un trojano. Instala't un spyware (Spyboot, p.e.) i ves actualitzant la base de virus setmanalment