http://instagram.com/14_puji YouTube

22 de gener del 2010

S'ha acabat el Nadal


La tradició diu que les celebracions del Nadal s'acaben el dia de la Candelera. Així que cal esperar fins el 2 de febrer per desar els guarniments friquis en una caixa polsegosa, desconnectar les odioses nadales i desmuntar el pessebre. Però a La cullerada el nadal acaba avui. I per què?

Recordareu que per celebrar les entranyables festes nadalenques, en el post del 23 de desembre vaig insertar un joc flash que consistia en llançar un pare noel alcoholizat amb una catapulta. Era la mar d'entretingut, però tenia un problema que molts haureu apreciat: el so no es podia eliminar. És per això que, des de llavors, cada cop que entreu a La cullerada amb els altaveus actius, se sent un apocalíptic "HO HO HO", seguit d'una melodia tirolesa que trepana el crani.

Ha calgut esperar que publiqués 10 entrades per a que el post de Nadal desapareixi de la pàgina principal, i per fi, gràcies a les paraules que esteu llegint, el barbut escandalós ha estat relegat a l'arxiu, acabant oficialment la temporada nadalenca a La cullerada. Apa doncs, follets, vells sense rasurar, guirnaldes, avets i nens cantors. A dormir fins l'any que ve!

4 comentaris:

Josep ha dit...

Ara toca felicitar l'Any Nou Xinès.

Sergi ha dit...

Si t'he de ser sincer, molestava moltíssim aquella cantarella. Jo també estava desitjant que desaparegués, però no m'atrevia a demanar-t'ho. Però bé, veig que en realitat ens volies torturar, ja que bé podries haver reduït el número de posts que es mostren de manera temporal, fins que el pu... pare noel desaparegués i poguessis tornar a tenir-ne 10 de visibles!

Clidice ha dit...

tot un descans, la veritat ;)

stratosergio ha dit...

Uf, Puji, ja era hora! :-)