http://instagram.com/14_puji YouTube

14 de desembre del 2009

No m'agrada guanyar així


M'agrada quan l'equip juga com un rellotge, quan poc a poc, i gràcies a tot l'equip, es va treballant el mig camp, buscant obertures, per molt tancada que estigui la defensa contrària, i quan això s'aconsegueix i es fa un gol, la resta només és qüestió de temps.

Sí, ja ho sé. Això és part del futbol. No tots els partits es poden guanyar fent un joc brillant. No tots els partits es poden guanyar enlluernant el món. De tant en tant, s'ha de guanyar un partit amb un joc justet tirant a cutre. De tant en tant, s'ha de guanyar un partit amb joc barribaixer. De tant en tant s'ha de guanyar un partit gràcies a una decisió arbitral més que dubtosa. Sí, ja ho sé. Aquests partits són els que ajuden a guanyar una lliga.

Ja ho sé. Però no hi puc fer res. No m'agrada guanyar així. I encara menys quan juguem contra l'Espanyol. Perquè n'estic fart de sentir-los ploriquejar, de sentir-los dir que el Barça és la causa de tots els seus problemes, i perquè m'agradaria tancar-los la boca amb un manat de gols i del joc abassegador que tan bé sabem fer, i no hi ha puta manera, collons!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser un penalti i una expulsió claríssima, i 7 partits de sanció com a mínim.
Genis

neus ha dit...

No saps pas com t'entenc! espero que al seu camp fem un partidàs tipus bernabéu la temporada passada. Aviam si així no piulen tant.
Salut!

sànset i utnoa ha dit...

A mi tampoc m'agrada guanyar així. Però, encara menys, m'agrada que l'equip rival jugui a l'antifutbol i es dediqui a interrompre el partit tot el que pugui. Ja els està bé!

*Sànset*

Anònim ha dit...

A mi tampoc m'agrada guanyar contra un equip que com a molt hauria d'haver acabat amb 9 jugadors al camp.

Josep ha dit...

Em pensava que parlaries del referèndum: 96% Sí, però amb només un 30% de participació.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

No sempre es pot ser brillant. A vegades cal guanyar i prou. Encara que sigui de penal discutit (pels pericos)

Unknown ha dit...

El penal és claríssim i el que digui que no és un mal català.

És més, jo hauria penjat del coll al tal Baena aquest, que a sobre de fer un dels penals més clamorosos que es recorden es va formar a la Masia des dels 12 anys i la temporada passada va fitxar pels fatxes pericos. A la fogera!!!!

Foteu fàstic quan la premsa nazionalculé defensa el que no es pot defensar.

Sergi ha dit...

Et dono la raó, però així és encara més humiliant. Són llastimosos queixant-se del Barça, i es fan pesadets. Però jo em quedo amb una cosa. Després d'unes setmanes de guanyar a l'Inter, al Madrid, de jugar-se la continuïtat a la Champions amb el Dynamo, a les portes de jugar l'únic títol que el Barça encara no ha guanyat i completar una temporada històrica i sense precedents en la història del futbol...a qui cony li importa un partit contra un equip de segona? A cagar la via, home!

Charlie ha dit...

A mi tampoc, gens. Però veure rabiar els que justifiquen la temporada amb aquest partit i que els surti "el tiro per la culata" em satisfà enormement. Després el cuer els hi fotrà cinc i no se'ls sentirà en una setmana.