http://instagram.com/14_puji YouTube

15 de desembre del 2009

El pes de la Santa Mare Església

És igual que siguis un prohom de la societat i que siguis admirat per milions; o que enganyis de manera dissimulada, que robis i t'enriqueixis de manera legal, que adaptis la llei per a que les teves malifetes ja no siguin malifetes, que donis via lliure a les teves febleses en el punt més allunyat del planeta per a que ningú ho sàpiga; o que mantinguis una relació d'amistat amb el Papa, perquè si has pecat, al final, el pes de la Santa Mare Església caurà damunt teu...













...encara que sigui en forma d'una reproducció metàl·lica del Duomo de Milà.

La violència no m'agrada, i crec que per molt fill de puta que un sigui, les coses no s'arreglen així, però també us dic que molta molta pena... tampoc em fa.

8 comentaris:

Clidice ha dit...

massa poc! que diria la meva àvia. Si tan provoques al final t'ho trobes. Molt caritativa no m'he llevat oi? serà pel personatge.

Que tinguis un bon dia i fuig dels duomos que els carrega el diable! :P

Anònim ha dit...

Unes imatges impactants, i més quan, ple de sang, intenta buscar el seu agressor. Ara bé, això`ho arregla amb una operació estètica de les seves i llestos!

sànset i utnoa ha dit...

Estem totalment d'acrod ambdues coses!

Ara bé, el pes de la Mare Església li hauria de caure a sobre a molts d'altres, i no precisament a escala...

*Sànset*

Dani R. ha dit...

Com em van ensenyar dos bons amics: Zas! En toda la boca!

captaire ha dit...

estic amb tu: diria que condemno qualsevol tipus de violència, però en algunes ocasions aquesta condemna seria... per dir-ho d'alguna manera, menys enèrgica.

Sergi ha dit...

Mira, a mi aquest home sempre m'ha semblat un pallasso, el problema és que converteix tot un país en un país de pandereta, més del que ja era. Aquesta imatge és el somni de molta gent, i s'ha vist acomplit. Podríem dir que ja li està bé, a veure si aprèn la lliçó, però em sembla que encara serà pitjor persona quan es recuperi.

Gerard Agudo ha dit...

les teves últimes linies resumeixen també el meu sentiment.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

La violència està injustament demonitzada. Especialment en un cas com aquest que es fa servir en defensa pròpia (i de la resta de la humanitat)

Paraula de comprovacio: bushloqu, transcripció fonética de com s'insulta a un ex-president ianqui des de las Franqueses del Vallès