http://instagram.com/14_puji YouTube

11 de desembre del 2009

Decidiu!


Aquest cap de setmana 168 dels 946 municipis de Catalunya orgarnitzen la consulta sobre la independència de Catalunya. És una consulta, sense cap valor legal, però amb un gran valor democràtic, social, ciutadà i d'expressió d'una voluntat del poble català de decidir sobre el seu futur que és trepitjada i asfixiada un dia rere un altre.

Si esteu empadronats en algun d'aquests 168 municipis, aneu a votar. Si el vostre vot és pel NO, aneu a votar igualment. Jo no puc votar , ni crec que pugui, i si pugués votaria pel SÍ, però avui no estic promovent el vot pel SÍ, estic promovent el vot. Us dónen una oportunitat d'expressar la vostra opinió, una opció que els ciutadans de Catalunya no tenim gaire sovint.

Participeu, voteu, expresseu-vos, decidiu que teniu dret a decidir!

Nota: la imatge correspon al resultat actual de la consulta que es fa a Facebook. Si n'ets membre, pots votar aquí.

7 comentaris:

Josep ha dit...

Voteu, voteu, que el Món s'acaba.

Per cert, em preocupa el silenci de la Brunete Mediàtica.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Josep, callen per que aquesta si que és una iniciativa que els hi fa mal, per que no és una pérdua de temps com la xorrada aquesta de l'estatut (que si ens reconeixen o no com a nació), si no que suposa un atac directe a la línia de flotació de l'Estat. I democràtica.

Joan ha dit...

Qui ho diu que a Barna City no podem votar?

http://www.barcelonadecideix.cat/

Anònim ha dit...

I quan es celebri a Barcelona la clatellada per la Brunete serà estratsfèrica.L'han ben cagat: van donar tota la publicitat de món a una consulta que havia de ser simbòlica a Arenys de Munt i passen de llarg de 170 que es celebren arreu del país i que, per molt que ho vulguin amagar, tothom sabrà que es fan. Què destralers!

Gerard Agudo ha dit...

A votar tothom!! però molt em temo que serà molt i molt difícl algun dia votar a Mataró.

Miki ha dit...

Pues mira estic totalment d'acord amb tu, hi hauria d'anar a votar tothom encara uqe això signifiqui que guanyes el NO, per que justament això hauria de servir per saber que pensa la gent ( i no els mitjans, encra que ens influenciin molt) i si surt no pues surt no, ves.

Ferran Porta ha dit...

Quina democràcia més devaluada, a l'estat, que continua negant la legitimitat de preguntar la gent què vol. El més increïble és que no és cosa de quatre polítics d'extrema dreta, sino que milions d'espanyols estan d'acord que NO es pregunti!

Que bramin; nosaltres hem de ser més intel·ligents que ells i jugar les nostres cartes.