http://instagram.com/14_puji YouTube

10 de desembre del 2009

CR9, fots ràbia


El títol del post no diu res de nou. Cristiano Ronaldo provoca urticària. Està en l'equip correcte, perquè aquests nivells de bilis que tinc ara mateix a l'estómac només poden ser igualats per Guti o Sergio Ramos. Però des de que conec de la seva existència, el portugués mai m'havia fet tanta picor com abans d'ahir, en el partit del Madrid contra l'Olympique de Marsella. El cabronàs fot un gol de falta de mestre. En trec el barret. I després fa un altre gol d'autèntic crack. S'emporta dos defenses i el porter, s'entrabanquen tots i quan tothom dóna la jugada per acabada, s'aixeca a trompicons, fa un gir i col·loca la pilota amb suavitat, just al mig de la porteria. És un gol de perícia, d'habilitat. És un gol per tornar-se boig. Enlloc d'això el nostre odiat CR9, es queda impassible, i no és fins que els companys van a celebrar-ho amb ell, que se'ls mira i fa un somriure sobrat com dient: què? Heu vist què he fet, tontos? Brrrrrrrrrrrrr, que algú li trenqui la cara, si us plau! Ja em torna a picar tot, hòstia!!!


P.S. No sé com aniran les coses, no sé si guanyarem res. Només sé que seguim tenint un Barça moooooolt gran, tios.

8 comentaris:

Clidice ha dit...

... i ties :) ja ho dius tu, en Cristiano està a l'equip adequat. Ells que vagin fent el fatxenda, nosaltres hem de treballar. No ens calen "xuloputes" a casa, per bons que siguin :)

sànset i utnoa ha dit...

Aquest Cristiano és un impresentable. Un dia al seu ego, de tant amunt que el té, se l'emportarà l'airbus. Llavors si que riurem!

Encantat!

*Sànset*

Gerard Agudo ha dit...

Noves prediccions Brujo Pepe confimades per l'Arus. El Brujo va dir que tindria problemes amb una persona humil en el partit contra l'Almeria...pam expulsat gracies a la patada a Ortiz i segons el Brujo va dir que es lesionaria dos partits mes tard...abans de saber que el seguent no juga ...el brujo fa por

Jordi ha dit...

No paro de gratar-me! Ah! Veurem què fa el Madrid sense el Cristianín a Mestalla...

Anònim ha dit...

Ràbia és poc. Fa autèntic fàstig. Tanta prepotència i fatxanderia concentrada en una sola persona... que continuï anat tant de sobrat que al final li fotran una de ben donada!

Sergi ha dit...

Sí, sí, clarament està a l'equip que toca. Fot molta ràbia, però molta. Jo el que espero és que li trenqui les dues cames el Goicoetxea de torn. Ja se sap que hi ha camps en els que no es pot anar de sobrat perquè ho pagues. Ja jugarà en algun... temps al temps.

zel ha dit...

Moltaperò que molta ràbia, a mi em posa dels nervis...osti, no es pot aguantar...i menys quan fa gols, coi...

Ferran Porta ha dit...

Al final, com diu en Sànset, de tan pujat com té l'ego es fotrà una santa hòstia; i amb ell, el seu equip. Sí, sense dubte, el paio és a l'equip adequat!