http://instagram.com/14_puji YouTube

16 de novembre del 2009

Aparques com el cul


Hi ha gent que aparca com el cul. Això ho sabem tots. Potser fins i tot, nosaltres mateixos aparquem com el cul. Moltes vegades, quan veiem aparcaments antològics, ens quedem amb les ganes de dir-li a l'autor de l'estacionament que és un inútil, o que, senzillament, aparca com el cul.

La setmana passada vaig sentir una recomanació per la ràdio en aquest sentit, i avui, en arribar a la feina, m'ha costat molt aparcar per culpa dels inútils que aparquen com el cul, i no he pogut estar-me de traspassar-vos aquesta recomanació, per poder quedar-nos descansats quan veiem un cotxe en posició poc ortodoxa.

Es tracta de la pàgina web http://www.aparcascomoelculo.com/, on es poden enviar fotos de les escenes del crim, i, el més important, es pot descarregar un arxiu pdf amb una notificació que li diu al propietari del vehicle que aparca com el cul. Fins i tot es pot marcar amb una creu el tipus d'aparcament com el cul, i després, deixar-lo al parabrises de l'infractor. Jo ja n'he imprès uns quants i els posaré a la guantera del cotxe.

Una tonteria? Sí. Però oi que et quedes a gust?

9 comentaris:

Dani R. ha dit...

Genial!

Jordi Floriach ha dit...

A Belgrad hi ha una iniciativa similar de fa temps, és diu "bahato parkiram" (aparco amb sobèrbia), consistent en enganxar adhesius amb el lema bahatoparkiram als energúmens que aparquen com el cul. La idea és enganxar-lo just a sota de la marca del cotxe, de manera que sovint el propietari no se n'adona fins al cap d'uns quants dies.
Un exemple: http://s3.postimage.org/Pq2xfmW9.jpg

Hi ha fins i tot a qui li agrada i no treu l'adhesiu.

Gerard Agudo ha dit...

hòstia jo no descarto la seva utilització pel meu barri

c.e.t.i.n.a. ha dit...

I que tal gravar-li a la porta del conductor amb una clau? De bon rotllo, clar!

Déjà vie ha dit...

jajajajajajajaja ai quin riure Puji!! ja t'impagino d bon mati, tot emprenyat marcant creuetes al impres que tens a la guantera, i al deixarlo al parabrises dibuixarse't a la cara un somriure entramaliat.

Gis ha dit...

heheh...també m'agraxden molt els tipus "marquès de Calahorra" ...haig d'investigar si el meu mòbil fa fotos panoràmiques, per tal d'enquadrar els autos!
A veure si amb sentit de l'humor aprenem una miqueta més de civisme, que l'aparcament cada dia està pitjor, i espera't que arribarà la zona "merda" i ens fotrem tots!

Somiadora ha dit...

Ahir volia anar al Cine, i vaig estar 20min per trobar aparcament al propi pàrquing del cinema. Evidentment, quan vaig arribar a les taquilles totes les entrades estaven venudes, però això és un altre tema.

De tots els cotxes, un 50% estaven ocupant dues places. (o tres, aparcats en línea en un lloc on s'aparca en bateria!!!). Segurament que un cotxe es va trobar que el del seu costat havia aparcat malament, i també ho va fer, i el del seu costat, i l'altre, i l'altre... Suposo que es va crear una cadena, on entre els que entraven i sortien cada vegada l'anaven liant més...

Ahir hagués gastat tres "cartutxus" de tinta posant la notificació!

Vampyropithecus ha dit...

Jo també em solidaritzo amb la causa! Estic fart dels inútils que ocupen parcialment dues places al pàrquing de ciències de l'autònoma! El meu cotxe és força gros i mai traspasso els límits pintats a terra, i en canvi hi ha microcotxes que es passen dos pams! De vegades puc aparcar però he de sortir fent de contorsionista per la porta... He estat temptat de rebentar-los la porta més d'una vegada, però m'he abstingut per les possibles represàlies (moralment no tindria cap problema a fer-ho). Merci per donar a conèixer aquesta web!

DooMMasteR ha dit...

"És de ser inutiles!" XD