http://instagram.com/14_puji YouTube

5 d’octubre del 2009

Fringe



Fa unes setmanes us vaig recomanar The Big Bang Theory. En els comentaris, l'Òscar va dir que ell estava seguint Fringe i que li agradava molt. Em va faltar temps per córrer al torrent per baixar-la.

Un agent de l'FBI resulta ferit en estranyes circumstàncies i afectat per una rara malatia. La seva companya (i amant) remou cel i terra per salvar-lo, i recorre a un científic, especialista en experiments d'allò més estranys que porta 17 anys tancat en un manicomi. Per treure'l de la institució necessitarà l'ajut del fill d'aquest, un jove embolicat en tota mena de negocis turbulents.

Entre els tres, salven l'agent, i tota l'operació és observada pel director d'un departament del Bureau que es dedica a investigar fenòmens que surten de la normalitat, i no dubta a fitxar el nou equip. L'agent Olivia Dunham, el científic Walter Bishop i el seu fill Peter resolen casos un darrera l'altre, i en tots ells plana l'ombra de Massive Dynamic, una sinistra i poderosa multinacional.

Els primers episodis enganxen, i tot i que els centrals de la temporada són una mica fluixos i sé que molta gent ha abandonat la sèrie per aquest motiu, en els darrers capítols es comencen a lligar caps a l'estil de Lost (el productor és el mateix, J.J. Abrahams) i fan desitjar veure la segona temporada.

Aquí encara no es pot veure a televisió, només baixat a través d'internet, on es pot baixar fins el tercer capítol de la segona temporada. Si teniu oportunitat de veure-la, i ganes de resistir els capítols més fluixos, no la deixeu escapar.

5 comentaris:

silperse www.catalanet.cat ha dit...

A quin episodi remunta la sèrie per reenganxar-los? Sóc capaç de saltar-me'ls!

Dani R. ha dit...

Calla, calla... que jo vaig pel 17 i de cop tot s'ha tornat la mar d'intrigant.

Efectivament, els 8-10 capítols centrals de la temporada "fluixeigen" una mica.

Dada: aquí es pot veure per televisió si tens C+

Puji ha dit...

Sergi, cap al 14 o 15, però en els que són més fluixos hi ha coses que no et pots perdre.

Dani, bona dada. No ho sabia

pluja ha dit...

Ostres si té un aire Lost segur que m'agrada! de fet l'argument sona bé! se m'estan començant a acumular les sèries!!! ;)

Sergi ha dit...

M'han dit que és una mica fantasma, no? Un X-files de poca monta, vaja. Però em té encuriosit, potser caurà.