http://instagram.com/14_puji YouTube

2 de juliol del 2009

Mecagun el Plan E


Us sona aquest cartell? Estic seguríssim que a escassos metres d'on viviu i/o treballeu n'hi ha algun. És que es veu que hi ha crisi. Ah! No ho sabíeu? És que no s'ha dit gaire... Bé, resulta que amb l'excusa d'alleujar la crisi, d'incentivar l'economia i de frenar l'atur, el Gobierno de EjpaÑa s'ha empescat el Plan E. Es tracta de donar caler fresc als Ajuntaments per a que l'inverteixin en obres que els municipis necessitin fer. Per a que el pla tingui l'efecte desitjat, les obres en qüestió s'han d'haver acabat abans de final de 2009, i per suposat, han de disposar d'un cartell ben gros on digui Plan E (aquí invierte el Estado que buenos somos, lo ves com sí que nos importáis, vótanos otra vez).

Resultats:
  • A quatre arreplegats els han renovat el contracte de merda sub-sub-sub-contractat, cobrant quatre duros i amb seguretat zero i no aniran a inflar les llistes de l'atur.

  • Les quatre empreses constructores de sempre han guanyat els concursos per fer tooooooootes aquestes obres, i evidentment, les han sub-sub-sub-contractat, de manera que qui s'emporta la pasta és l'empresa gran que paga un trunyo a l'empresa petita que subcontracta, que paga una misèria al treballador, i tots han de dir amén i agafar la feina perquè millor cobrar una merda que no cobrar res, i l'empresa gran, que no pot fer pisos perquè no es venen, però els que té fets els manté al mercat a preu d'or, s'emporta una morterada per no fer res i així pot anar passant fins que acabi la crisi sense baixar els preus del mercat immobiliari.

  • Tots els pobles i ciutats estan empantanegats amb obres i no pots moure't cent metres sense trobar-te una plaça aixecada o un carrer tallat.
Queda algun carrer sense tallar? Algú em pagarà el rentat del cotxe? La despesa en cartells del Plan E també ha activat l'economia? Ha servit de res a part de fer propaganda electoral?

En resum: mecagun el Plan E!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Et deixes que cada cartell d'aquests ronda els 1000 euros de cost i tots els fa la mateixa empresa. Curiós?

També et deixes que només van deixar un parell de mesos per presentar propostes entre l'anunci del "Plan E" i el termini per la seva presentació. Resultat? Doncs una ristra ingent de propostes mig improvitzades que, moltes d'elles, no serveixen per res de res.

O sigui, tenim pocs calers i a sobre els malgastem.

Puta merda de Gobierno!!!!!

Dani R. ha dit...

Una patraÑa de plan. Tan patètic com el 2000E del cotxes (científicament parlant)

Josep ha dit...

De moment, a Terrassa, Cornellà, Santa Eulàlia, Sants i Les Corts ja he sentit el mateix comentari (en català o castellà):

"I a sobre la feina és per a immigrants".

Al José Anglada li estan fent la campanya electoral!

Modgi ha dit...

Si tiren de pla E és perquè l'A, el B, el C i el D no han funcionat. Aquesta gent ho tenen tot pensat.

Flanagan ha dit...

Una comptable d'una ajuntament em va explicar que hi ha actuacions on el cartellet val més calers que el que s'inverteix en l'obra. So you seping.