http://instagram.com/14_puji YouTube

21 de juliol del 2009

Els seus ous, posaria jo a preu taxat!


Un altre cop plorant. El gremi dels promotors immobiliaris ha tornat a fer sortir un dels seus representants a demanar almoina amb cara de pena als mitjans de comunicació. La seva proposta brillant és que la Generalitat converteixi els seus excedents d'habitatges en vivendes de protecció oficial o de preu taxat per reactivar-ne la venda. En resum, que quan hi havia vaques grasses tots hem hagut de pagar els seus preus astronòmics, i ara que les vaques es van aprimant, també tots, mitjançant l'Administració hem de pagar les conseqüències dels seus excessos. Doncs no ens dóna la gana! Oi que són defensors del lliure mercat capitalista? Doncs que ho siguin fins les últimes conseqüències. Que respectin la llei de l'oferta i la demanda. Perquè hi ha demanda, oitant si hi ha demanda. El que passa és que la gent que necessita un habitatge, ni pot ni està disposada a pagar l'oro i el moro, i els bancs s'han acollonit i ja no donen hipoteques al primer que passa.

Que volen vendre els pisos que tenen en estoc? Facilíssim! Que baixin els preus. Però no les rebaixes ridícules que han anunciat en algunes promocions o al Meeting Point, que baixin els preus als rangs que la població pot assolir. Ah! Que llavors hi perdrien diners? Doncs que es fotin! Durant molts anys s'han ompert les butxaques indecentment a costa d'un dret humà bàsic i ningú els ha dit res. Ha arribat l'hora de passar comptes. L'únic preu que hauria de taxar la Generalitat és el dels ous d'aquests malparits.

El preu dels pisos, ni taxat ni protegit, als nivells del mercat real.

7 comentaris:

stratosergio ha dit...

Sí senyor. Al final, tan si hi a crisi com si no, acabem pagant els mateixos als mateixos...

El veí de dalt ha dit...

Sí, senyor! I els especuladors, a sota el pont!

Enric Pérez ha dit...

Encara que els preus baixesin a un nivell asolible no perdrien diners, o sigui que no ens fan cap pena.

¡Canya!

zel ha dit...

Més d'acord, impossible, que són una colla de lladres, coi, tots s'han fet la baba d'or i ara mendiquen... al¡ la mèèè!

Petons!

Miki ha dit...

mira totalment d'acord m'enrecordo de constructors que reconeixien que guanyaven un 300% de lo que costava, pues au ja saveu

Unknown ha dit...

Puji president, Catalunya ...!

(collons, sí que estic reivindicatiu, sí)

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Clar i català! Amb la meva butxaca no es juga!