http://instagram.com/14_puji YouTube

30 de juliol del 2009

Camí del desastre?


Després de l'espectacular pinya de Felipe Massa, Ferrari tenia diverses opcions per seguir tenint dos cotxes en la graella. I s'han decantat per la de fer tornar el Kaiser. Tres anys després de la seva retirada, Schumacher tornarà a les pistes. No està, ni molt menys, en baixa forma, ja que com a assessor de Ferrari, participa en les proves dels cotxes, i a més participa a una competició alemanya de superbikes. El que poso en dubte és que tingui la tensió de competició que cal per aguantar una cursa de més d'una hora al més alt nivell.

L'alternativa més fàcil que tenien els cavallinos era fer córrer Marc Gené, que porta anys com a pilot provador de l'escuderia, i que setmana rera setmana, prova els monoplaces vermells pels circuits del mundial, i encara que tampoc té el ritme de cursa de la F1, almenys es coneix el cotxe i els circuits de dalt a baix, i participa en curses de la fórmula Le Mans.

En resum, que no m'agrada que es premiï un nom per damunt de l'esforç, i crec que Ferrari s'equivoca i que Schumacher no farà res de bo en la seva tornada com a pilot, però la veritat, estimats lectors i lectores, encara que us hagi fotut aquest rotllo, és que molt molt, tampoc m'importa.

7 comentaris:

silperse www.catalanet.cat ha dit...

Ei!!! Flipes!!! Però mola que Schumi torni!!!

Jordi Floriach ha dit...

Home, a mi també em feia més gràcia que corrés en Marc. Crec que ha pogut influir en la decisió que torni Schumi l'efecte Armstrong.

Unknown ha dit...

DOncs jo aquesta setmana estic de vacances a Munich i et puc assegurar que els alemanys estan fotent-se palles d'alegria (perdó per l'expressió, però és tal i com ha sortit).

PEr cert, jo també prefereixo que torni en Schumi enlloc del Gené, per molt català que sigui. L'espectacle és l'espectacle.

Gerard Agudo ha dit...

...la fórmula 1 és una broma!!!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Jo estic amb el Gerard. La F1 és un negoci i Schumi te molta tirada. Algú coneix al Marc Gené al Japó, o als USA?

Sergi ha dit...

Però no em negaràs que té la seva gràcia tornar-lo a veure, encara que si t'importa poc, potser no te la farà aquesta gràcia.

RUFUS ha dit...

Això és una putada per en Marc Gene i una il·lusio efímera pel xumaker, que segur que s'avorria.