http://instagram.com/14_puji YouTube

10 de juliol del 2009

Allez! Allez!


Qué bonic és el Tour! Les bicicletes passant a tota velocitat i espinyant-se gràcies a les línies del carril bus, els carrers plens de gent fotent-se ventallades a la cara els uns als altres (amb un cartell groc, això sí), tot el centre de Barcelona tallat dos dies, haver-nos gastat un milió d'eurus, per a que justament aquell dia plogui...

Però és bonic, vès! Veure la "serpiente multicolor" (uf! quina ràbia fa aquesta expressió) passant pels pobles i ciutats de Catalunya, observats per milions de persones. Això em va deixar acollonit. Resulta que el Tour és el tercer esdeveniment esportiu més seguit del món, després dels Jocs Olímpics i del Mundial de futbol. Així que ja sabeu. Ahir ens estaven observant els guiris que, en un futur no llunyà, vindran a Catalunya a posar-se com gambes i a beure sangria com desesperats.

Sembla ser que ahir les conseqüències dels talls de trànsit no van ser dramàtiques, però no cantem victòria, que avui els talls seran en hora punta, i aveiam què passa.

En fi, que aquests events, costen un ull de la cara, posen de cap per avall el país, però em sembla que val la pena, què voleu que us digui.

Foto: EFE/Toni Albir

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Val la pena pels senyors a qui no els toca els collons i viuen del cuentu. Però que els ho expliquin a la gentada que avui NO podrà entrar a Barcelona pel matí.

Escolto: "La Generalitat recomana agafar el tren per entrar a BCN".

Escolto: "RENFE no ha reforçat cap línia".

I dedueixo: quina puta merda de país!

zel ha dit...

I a mi que tant se me'n fot d'aquest "eventu"... Llàstima de calers...ai, no, que deu ser cosa de projecció social del país, no?

Petons!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Allez, allez!!!!
Allez à la merde!!!!

Miki ha dit...

Estic amb tu, val que te incovenients, pero mira ahir no en va haver casi de tràfic.

I veure el tour és una cosa, que no tothom pot dir, i apart està be saber de que va el tercer event esportiu del mòn.

Anna Tarambana ha dit...

el què és vergonyós són les peles que s'han gastat a posar les carreteres maques, pintar ratlles, segar...