http://instagram.com/14_puji YouTube

19 de maig del 2009

Xiulada en fred


Ha passat gairebé una setmana desde la ja arxifamosa xiulada a l'himne espanyol i als reis d'Espanya, i ara, vist des de la distància i reflexionat en fred ja puc expressar el que penso: Ole, ole i ole!

Ja n'estic fins la punta de la fava que als putos símbols espanyols no se'ls pugui ni bufar a la cara, n'estic fart de riure les gràcies a uns xoriços institucionalitzats que viuen a costa nostra i que, a sobre, estan protegits dels atacs de premsa i ciutadans. Prou! Si la gent està fins els ous d'aquesta monarquia rància i volen xiular, que xiulin, i ben fort, a veure si per fi la societat espanyola s'adona que hi ha una bona part de població antimonàrquica i s'obre per fi un debat sobre aquest tema prohibit.

Per més inri, s'ha criticat Carles Puyol perquè, en recollir la copa, es va situar més amunt que el monarca. Com? Però a quin segle vivim? Al XII? El vassallatge encara està vigent i no ens n'haviem assabentat? Si Puyol té nòvia ha de cedir el dret de cuixa al senyor feudal? Però què som? Éssers humans evolucionats o troglodites?

Si la gent vol expressar la seva opinió xiulant és ben lliure de fer-ho, i si el capità del Barça posa el cul a la cara del Carlanga no passa absolutament res, hòstia!

Bufff! Doncs sort que era en fred!

8 comentaris:

Dani R. ha dit...

Carlanga! Juas, boníssim... Carlanga... encara ric.

Unknown ha dit...

Doncs jo trobo una falta de respecte xiular d'himne d'un país.

Sobre fotre-li el cul a la cara del Carlanga hi estic totalment d'acord.

David ha dit...

Jo era al gol xicotet bajo i vaig xiular. I em vaig posar d'esquenes perquè es veiés la senyera que em penjava de l'esquena...
Senzillament per demostrar que no estic d'acord amb que em vulguin identificar ni amb aquell himne ni amb aquella bandera quan el que vaig és a veure un partit de futbol

I jo vaig polititzar el partit? Vinga, home!!!! Tenir el nom de COPA del REY a una competició esportiva sí que es polititzar... I si no busquem exemples de competicions reials en altres països a veure si els trobem.

Josep ha dit...

Totalment d'acord. I no puc evitar autocitar-me:
http://descans.blogspot.com/2009/05/reflexions-simboliques-de-cap-de.html

Charlie ha dit...

Amén!

Jordi ha dit...

Crec que no ho podria haver dit millor!!

Sergi ha dit...

Bé, poca cosa més s'hi pot afegir, ja ho dius tot. Crec que en som molts que estarem d'acord amb tu.

DooMMasteR ha dit...

Va ser tota una lliço que s'hauria de repetir més sovint!
Tot molt ben dit, Puji!