http://instagram.com/14_puji YouTube

15 d’abril del 2009

Vull sol!!!


És la primavera i toca que plogui i que el temps sigui inestable. Ara fa un any que estàvem patint perquè passaríem set a l'estiu. Amb el panorama que ens presenta el canvi climàtic, que tinguem una primavera plujosa és fantàstic. Tota aquesta aigua i aquesta neu ens aniran de fàbula a l'estiu, i tindrem els embassaments plens una bona temporada. Els camps de conreu estan verds i formosos, i els pagesos no es queixen per primer cop en anys. Els boscos van acumulant aigua que ajudarà a que no hi hagi incendis.

Tot això està molt bé. Però potser que ja n'hi ha prou de núvols, pluja i fred, no? Començo a estar una mica fart d'aquest hivern que no acaba de marxar. Necessito sol i caloreta!!!

9 comentaris:

Modgi ha dit...

Aquest any el xiringuito haurà d'esperar. La part positiva és que no caldrà anar a la platja per remullar-se els peus.

Anònim ha dit...

Tranquil. Amb tant de combustible fòsil creat arran de les pluges, aquest estiu tot cremarà de valent. Segur que llavors no plou gens ni mica.

Abogadaenbcn ha dit...

Jo també vull soooool!!!!

Jordi ha dit...

Tiraré de refranyer popular: mai plou a gust de tothom!

Jo també en vull, que consti!!

Ferran Porta ha dit...

Sí, sí, t'entenc, eh?, però tot i això... com sabem que sempre trobem motiu de queixa, aquest cop seré l'excepció i cantaré al sol (bé, "al sol", no) que visca la pluja que allunya la sequera!

Quan arribi la calor no deixaré de queixar-me, que em conec, així que opto per celebrar el que hi ha :-)

Salut.

Ferran Porta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sergi ha dit...

Doncs sí, ja seria hora que parés de ploure, i estic d'acord amb que marxin aquests dies tan grisos i foscos, perquè sembla que no, però afecta a la moral de la tropa, ho veig cada dia. Però escolta, la caloreta pot trigar a arribar, eh, que no tingui pressa...

zel ha dit...

Jo també, t'ho prometo, vull sol i calor, i estassar-me a la sorra...

Albert ha dit...

Home, si et sentissin tots el ecologistes i naturistes, amb lo bonic que és el ploure i lo necessari que és, home !! no siguis tant egoísta i pensa en la natura....
Salut i república