http://instagram.com/14_puji YouTube

22 d’abril del 2009

Testimoni visual

Ahir a les vuit del matí vaig recollir una companya a la boca de metro de Poblenou. Va arribar uns minuts tard, però li agraeixo, perquè això em va permetre gaudir d'unes imatges pròpies d'una peli americana.

Una furgoneta blanca amb un rètol d'una empresa es va aturar davant del bar de moteros que veieu a la foto i en van sortir ben bé vint guardies civils amb uniforme de combat i amb passamuntanyes. Un d'ells portava un mall enorme, i mentre els altes controlaven el perímetre, li va fotre cops de mall al candau de la persiana fins que el va rebentar. Mentre durava aquesta operació, va arribar una parella de mossos d'esquadra que vigilaven el segon perímetre i feien circular els curiosos. Llavors un altre guàrdia civil va treure un gat hidraulic que va utilitzar per aixecar la persiana. Un cop oberta, tots van entrar en tromba dins el local, excepte dos, que seguien de vigies a l'exterior. Després tot van ser anades i vingudes de guardies civils del local a la furgoneta.

Quan va arribar la meva companya vam mirar una estona més i vam marxar, tot comentant que, quan veus coses d'aquest tipus, després, a les notícies no en diuen ni mu, i et quedes amb les ganes de saber què ha passat. Però al TN del migdia, ja va sortir la notícia de la batuda contra els Hell's Angels, que tenen seu social al meu barri i diversos bars, un d'ells aquest, a dues cantonades de casa meva. El que em va esgarrifar van ser els càrrecs, entre els quals figura tràfic d'armes. Això vol dir que potser algun cop m'he creuat amb un motero amb una pipa sota l'armilla texana, i això, fa molt iuiu.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Doncs jo a tu t'hi veig, amb les grenyes, la barba llarga i marcant paquet sobre una Harley.

Dani R. ha dit...

Doncs estigues al loro que ara hi haurà oportunitat de comprar Harleys a bon preu pel teu barri (per pagar fiances).

gatot ha dit...

m'encanta la matrícula del laguna enganxada amb celo
:)

Ferran Porta ha dit...

Oju: tràfic d'armes... i possibles explosius amagats en una caixa forta, he llegit per internet... Us n'heu lliurat d'una bona!

PS: Fa molt que no sortia el mall, no? :)

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Als USA amb David Hasselhoff(i el cotxe fan fàstic) ja en tenien prou per acabar amb tota una banda de Hell Angel's. I encara li sobrava temps per enrollar-se a la noia del poble

Abogadaenbcn ha dit...

Ostis quina por!

Gerard Agudo ha dit...

Hagués estat la bomba que per completar el teu fantàstic reportatge haguessis sortit al TN amb declaracions de l'estil:
- A mi me parecian buenos xavales...me subian la compra cada mañana.

Jordi ha dit...

Veure coses d'aquestes et fa pujar l'adrenalina, i més si és al matí! De vegades la realitat s'assembla moooooolt a la ficció!