http://instagram.com/14_puji YouTube

28 d’abril del 2009

Quina pena... i quin riure!

És molt, però que molt trist, que persones humanes adultes arrisquin la seva salut de manera idiota posant-se a les mans d'una persona sense cap coneixement de medicina per fer-se arranjaments estètics al cos per millorar la seva imatge, i encara és més trist que quedin fets un cromo, i a sobre, se'n enorgulleixin. Val, és molt trist. Però els nivells d'ignorància exposats són tals que és inevitable riure.

El que sentireu si cliqueu, és un fragment del programa de ràdio Versió RAC1 d'ahir a la tarda, on van reproduir i comentar tals del programa "Dónde estás corazón" de dissabte passat, en el que el "cirurgià", que es deia Pedro, i ara es diu Marisol, explica les seves tècniques, recolzada per la Mairena i criticada per la Veneno, ambdues clientes seves.

En un moment del programa, el periodista Marc Serra avisa els oients que si van conduïnt parin el cotxe perquè podrien tenir un accident. Jo anava en cotxe i m'ho vaig prendre a broma, però al sentir el tall, se'm saltaven les llàgrimes i quasi m'espinyo contra el peatge del Maresme. Feia temps que no reia tant. Són gairebé 15 minuts, però si teniu una estona, si us plau, escolteu-ho. Això és risoteràpia i el demés són tonteries.


7 comentaris:

Abogadaenbcn ha dit...

Visca el loctite!

Modgi ha dit...

Hi posava loctite, com si estigués muntant maquetes el cabrón!

Dani R. ha dit...

Ostres si t'haguessis endut un parell de barreres del peatge et convidava a birres fins el 2010

Jesús M. Tibau ha dit...

més val riure que plorar, o plorar de riure

Subrrealista!!! ha dit...

document impagable,l´oli dels avions,reciclat!!!

Visca la ecoplastia!!!

Jajajaja

Salutacions

Unknown ha dit...

Doctor Berenjeno!!! Qué grande!!!

Jo el vaig sentir ahir en directe i també vaig plorar.

USD ha dit...

genial