http://instagram.com/14_puji YouTube

1 d’abril del 2009

Mala llet


A primera hora d'aquest matí he hagut de fer un tràmit bancari, una cosa molt simple, no us penseu. M'ha atès un xitxarel·lo que, tot i estar allà de cos present, encara no s'havia despertat. No s'enterava de res, li he hagut de repetir vàries vegades totes les meves frases i ha estat incapaç de donar solució al que li demanava. Els seus companys d'oficina tampoc hi ajudaven gaire, i contestaven ambiguament i amb murmuris les seves preguntes inintel·ligibles.

He fet una cosa que no solo fer mai, perquè intento ser sempre ben educat. La mala llet m'ha anat envaïnt poc a poc, he agafat els meus papers i he marxat de l'oficina remugant, deixant aquell xaval inútil amb la seva cara de babau. Mentre caminava pel carrer cap a la feina i mullant-me, aquesta mala llet ha anat creixent, i sorprenentment, m'he descobert ple d'energia i amb moltes ganes d'encarar el dia. Vès per on, la mala llet s'ha transformat en gasolina. Em sembla que a partir d'ara, cada dia, abans d'anar a treballar faré una visita a la caixa.


Reedició de les 9:35

L'operació que aquell gilipolles ha estat incapaç de fer, al final l'he feta jo solet per internet. Espavila collons!!!

7 comentaris:

Dani R. ha dit...

No hi ha res millor que trobar la motivació adequada per posar-se en marxa

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Res com una bona bronca per començar el dia. Això explica la mala llet de certs conductors de bon matí.

Jo fa anys escoltava a Jiménez-Losantos al bany mentre m'afeitava. I funcionava!!! Ara que ja ha perdut el factor sorpresa, l'he deixat d'escoltar.

Abogadaenbcn ha dit...

És que hi ha gent a qui li costa, eh??? m'alegro que la energia hagi esdevingut positiva finalment.

I que hagis pogut fer el tràmit.

zel ha dit...

això és fer-si amb dents i ungles, si senyor...

Oriol ha dit...

si vols fotret de més mala llet ingresses 500 € cada matí al 2090/6334/20/0000343456 titolar Oriol Borràs i com a concepte VAcances Agost, JA VEURÀS QUE BÉ ENCAREM EL DIA TOTS DOS!!!

Ferran Porta ha dit...

Perquè després diguin dels funcionaris...!

Sergi ha dit...

Mmm... caldria veure quants cops et funciona aquesta estratègia. Em sembla que d'aquí poc la mala llet seguiria sent mala llet.I potser algú rebria un clatellot.