http://instagram.com/14_puji YouTube

3 d’abril del 2009

La reina caga

Resulta que la Michelle, propera i amable com el seu marit, s'ha carregat l'estricte protocol de la monarquia britànica a la cimera d'estafadors de Londres, i ha passat insistentment el braç per l'espatlla de la reina. Aquest fet és extraordinari, perquè a aquesta senyora mai no l'ha tocat ningú. Ni el seu marit. Va tenir els seus fills per obra de l'esperit sant i va parir ella sola, asseguda al tron del palau de Buckingham. Ja n'hi comença a haver prou de tanta tonteria, senyors! Que la reina caga! Que és una personeta com nosaltres, bastant ridícula, per cert, i ja va sent hora que la comencin a tractar com a tal. Molt ben fet Michelle! Posats a trencar protocols, m'ofereixo voluntari per fotre-li un clatellot al Juanca, a veure si, de pas, li faig caure la corona i ens deixa en pau una estona.

8 comentaris:

Charlie ha dit...

Deuen fer mal els cagallons amb corona al passar per l'anus?

Unknown ha dit...

Heretge! A la foguera!

Ferran Porta ha dit...

M'ofereixo a acompanyar-te a la Sarsuela! Tinc un mall per aquí a prop, que potser...

I ei!, bon cap de setmana.

enric ha dit...

És més, diria jo, caguen i amb diarees impresionants.
Si, si, però amb lo tonteria van acumulant unes fortunes...
Aquests de la sarsuela que varen començar amb una ma davant i l'altra darrera i ara ja m'agradaria saber amb què compten.

pluja ha dit...

jajaja! M'encanta la Michelle i la seva naturalitat. És com si qualsevol de nosaltres estigués en el seu lloc. malauradament suposo que amb el temps el protocol i el poder acabarant corrompent aquesta naturalitat però de moment... benvinguda sigui!!

myself ha dit...

Ben dit, sí senyor! Que encara saluda amb guants blancs com si no existissin les medecines per la resta dels mortals i anéssim tots com perdularis plens de microbis.
Interessant bloc, aniré passant.

Modgi ha dit...

Necessitàvem un parell de negres per donar-li més espontaneïtat a l'assumpte. Claríssim!

Met ha dit...

Anticonstitucional i antipatriota. T'ajudo?