http://instagram.com/14_puji YouTube

14 d’abril del 2009

Gas empanador


Us heu fixat que hi ha matins en què la gent està més empanada que habitualment? Et trobes amb algú de cara pel carrer i tira cap a un cantó, però rectifica a última hora, i tu fas el mateix, i acabeu a pocs centímetres d'estampar-vos l'un contra l'altre; a cada semàfor et trobes un conductor mirant les mussaranyes quan fa estona que hi ha el llum verd; la gent fa el triple de maniobres per aparcar; en els ascensors hi ha un tio parat davant la botonera, que per més que busca, no troba el número del pis on va; al repartidor del 20 minutos (el millor diari del món) se li entortolliguen els dits entre els diaris i se li acumula la cua; etcètera, etcètera, etcètera. Segurament em direu que això passa cada dia, i tindreu raó, però hi ha dies com avui, en què passa molt més, en què tothom està en estat catatònic i s'accentuen les conductes empanades de la població.

Tinc una teoria. "Ells", sí, els mateixos "Ells" a qui culpem quan la tele no va, llencen un gas empanador que fa que tots estiguem narcotitzats i que tot s'alenteixi més. No ho fan cada dia, només de tant en tant, i el més important, no sé amb quin propòsit. Algú ho sap? Espero respostes, però vigileu, perquè si algú em dóna alguna raó massa convincent, començaré a sospitar que és un d'"Ells".

9 comentaris:

Unknown ha dit...

No són "Ells", són "The Others" i, entre d'altres coses ho fan perquè tots els mortals ens fem culés.

Sort que hi ha una part de la població que som immunes al gas i no passem pel tubo, és a dir, ni som culers ni estem empanats.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Ja, ja, ja,.... Doncs no he escidasat jo a gent quan vaig en bici: Empanaaaaat, mira per on vas!

Jo tinc la teoria de que la gent es mira tantes hores la tele que ja no sap mirar la realitat.

Jordi Floriach ha dit...

És el que té fumar porros a mitjanit, que l'endemà portes una empanada de cal déu.

Dani R. ha dit...

Jo ja sabia que avui era un "d'aquests dies" i per això m'he quedat a casa (bé qui diu a casa diu passejant pel solet). Demà ja no hi ha alerta de gas empanador

zel ha dit...

Jo normalment estic mooooooooooooolt empanada, però, qui m'empana a mi, que visc a poble?

Sergi ha dit...

Jo no voldria dir res, però no serà que era la tornada de setmana santa, i la gent no estava massa lúcida, després d'uns dies de descans? Ei, que això no és un intent de desviar l'atenció, eh, ara no sospitis de mi!

DooMMasteR ha dit...

Jo crec que son les xemeneies de St Adrià, que aboquen els fums tots els dilluns al matí, amb doble dosi si plou XD

Gerard Agudo ha dit...

són els mateixos que em col·loquen la mateixa gent cada dia al matí camí al bus i a la feina?

Mikel ha dit...

Sort que el barça va be...