http://instagram.com/14_puji YouTube

31 de març del 2009

Propera parada, Catalunya


Les negociacions han acabat, i Patxi López serà Lehendakari. Els sociates han aconseguit que els populars s'abstinguin de tocar massa els collons i de presentar o recolzar mocions de censura, i a canvi, obtindran la presidència de la cambra, ostentada per una senyora que no sap parlar euskera i la lliure elecció de llengua per part dels pares a les escoles basques.

La situació i les característiques són molt diferents aquí que a Euskadi, però la notícia m'ha fet pensar si aquest model no es podria repetir a Catalunya, amb un PSC cada cop més PSOE i amb un PP amb ànsies de poder a Catalunya i amb ganes de rascar la crosta nacionalista que ho cobreix tot. Us ho imagineu? En Montilla està més cremat que la pipa d'un indi, així que tindriem a la presidència de la Generalitat a en Zaragoza o a la pseudofibromiàlgica. De Presidenta del Parlament a l'Ali, amb la seva oratòria sobreactuada. No sé si Ciutadans o hipotèticament UPyD participarien a l'acord, però amb això de l'elecció de llengua a les escoles, com a mínim, tindrien motius per ballar una sardana, una que tingui la lletra en castellà, això sí.

6 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

I tant que m'ho imagino, per que els pactes amb nacionalistes els hi restan votants a la resta d'España.

De fet jo estic convençut de que la jugada de Montilla de posar a Saura a la conselleria d'Interior era per teniu motius per treure's de sobre a ICV. Igual que quan Maragall va enviar al Carod a Perpignan a negociar amb ETA...

El proper govern de Catalunya sera una coal.lició CiU-ERC. Al temps!

Jesús M. Tibau ha dit...

som nosaltres qui decidim amb els vots quins partits tenen la majoria.
Si no anem a votar, després no ens queixem del resultat.
Tenim el país que mereixem.

Ferran Porta ha dit...

Com en CETINA, jo també espero que el pròxim govern sigui CiU+ERC. I que tots dos es treguin la tonteria de sobre i es posin a treballar de valent pel país.

El supòsit que tractes al post, Puji, francament, no me'l vull ni imaginar.

Anònim ha dit...

PER FAVOR NO FEM BROMA AMB AIXO, QUE HANS HI JUGEM EL COLL.
ESCLAR QUE UN PACTA AMB L' ACUAL ERC..... CARRETERO VINGA SOMMI¡.
JUGANT AMB BCN.

Dani R. ha dit...

Bé, per sort aquí PSC-PP no sumen, que sinó...

El que tinc clar és que mentre PSC+ERC+ICV sumin hi haurà tripartit

Charlie ha dit...

"la pseudofibromiàlgica"
jausjasuajsuajsuasjausjausjausus!!!!