http://instagram.com/14_puji YouTube

15 de desembre del 2008

Cap de setmana mogudet


El cap de setmana està farcit de novetats en l'actualitat. Fem-ne un resum flash:

  • No és or tot el que llueix
Semblava que el poderosíssim Botín i el seu Santander s'havien lliurat de la crisi, però també s'han enganxat els dits i han perdut 2.330 milions d'euros (dels seus clients, és clar) en l'estafa de Madoff. El refranyer popular és savi quan diu que no és or tot el que llueix.
  • Mala punteria
Per fi algú s'ha atrevit. Algú ha tingut els collons de realitzar el somni de la humanitat. Però dels milers de milions d'éssers humans que hi ha a la terra, l'agosarat que ha agredit George W. Bush havia de ser tan cutre com per fer-ho amb dues sabates i havia de ser la persona amb pitjor punteria del món? El destí és injust.
  • A les barricades
Enmig d'un batibull de lluites internes, Izquierda Unida ha esta capaç, per fi, d'escollir un nou líder, Cayo Lara, que a part de ser clavat a Chumari Alfaro, sembla que és algú d'esquerres de debò i amb els pebrots amb gust de pebrot, perquè el primer que va proclamar en obtenir el càrrec va ser la vaga general. Revolució!!!
  • Són tots uns cagats
La cúpula del PSC es reuneix avui per decidir si voten a favor o en contra dels pressupostos generals de l'Estat. Si el PSC es torna a cagar a les calces i vota a favor (cosa que faran sense cap mena de dubte), ERC hauria d'abandonar immediatament el Govern de la Generalitat (cosa que no faran sense cap mena de dubte). Els nostres polítics són una colla de cagats.
  • Un clàssic amb regust de poc
Tots teníem l'esperança de fotre-li un bany al Madrid i no va ser així, però no va estar tan lluny com els periodistes merengons volen fer creure. El Madrid va jugar tot el partit amb cinc defenses i amb tres o fins i tot quatre mitjos, i el Barça va jugar el 90 % del temps en el camp blanc, fent moviments de pilota endavant i endarrera propis del futbolí. L'únic problema que va tenir el Barça va ser l'encert. Si el primer gol hagués arribat a la primera part, el MadriT surt del Camp Nou amb mitja dotzena de txitxarros, segur.

10 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Brutal la "sabatada" contra el Bush. Hòstia, flipo només de pensar que una de les últimes imatges d'aquest gilipolles, poc abans d'abandonar el poder, hagués estat una plantofada sabatil com la que vem estar a punt de veure. Bru-tal!

Pel que fa al PSC i a ERC... quines penques els uns i quins collons els altres. Fora, home, fora!

Clint ha dit...

El Botin i els bancs...que es fotin, tot i que no crec que tremoli massa.

i jo em pregunto...quina cara deu fer ara el fulanu aquest del sabatassu? per que alguna carícia li deuria caure segur!

Però de debò creus que cal una vaga general en la situació en que estem?

Els del PSC i els seus amics cada dia fan venir més ganes de rojar!

Sort en tenim dels magnifics gols de dissabte...ni la pluja va poder aigualir-ho!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

A mi m'agradaria que això de la sabata es posés de moda al nostre pais. Així comprovariem com van de reflexes els nostres polítics.

En quant al Santander, tranquils que els que pringaran seran els pobres desgraciats que tenen tots els seus estalvis en fons del Santander.

I el Barça, encara vam tenir sort que jugava Drente i no Van Nistelroy...

Unknown ha dit...

T'has deixat la Marató, perquè tota la resta fa plorar.

Modgi ha dit...

Armes de destrucció massiva no en van trobar, però que allà hi pots pendre mal és segur.

Regal d'amic invisible per Bush: CD de Zapato Veloz. (si és que ja s'havia inventat el cd)

Toy folloso ha dit...

"Calla gos que estàs merdós, calla gat que vas cagat...", per uns politics, i per els altres.

Sort que no vàrem fer cap gol a la primera part, així no ens van trencar cap cama....

Miki ha dit...

Sincerament val fiquem-nos en que ERc abandona el govern...

molt be això beeficia a algú? es mès els catalans, entendrien aquest gest? els de CIU dirien han tingut collons i els votarien...

La resposta crec que tothom la sap

Mario ISO101 ha dit...

Bon resum del cap de setmana...

zel ha dit...

Gràcies per les perles, reporter preferit meu!!!!

Flanagan ha dit...

Ei, ei, que el ninja de les espardenyes si que tenia punteria, el que passa és que el cabró d'en Bush té uns reflexos de collons i fa una esquivada en plan Matrix que té molt de mèrit. Suposo qe hi deu tenir experiència.