http://instagram.com/14_puji YouTube

10 de desembre del 2008

Cadascú té el que es mereix


Alegrar-se de les desgràcies dels enemics mai m'ha agradat. Però si es tracta d'una cosa tan banal com el futbol i si es tracta d'un equip tan llefiscós com el Real MadriT, no és que me n'alegri, és que em trenco de riure.

S'han carregat Shuster que ha aconseguit marxar, que era el que ell volia, sense haver de renunciar a la indemnització. Han fitxat Juande Ramos, conegut per enfonsar equips a la misèria més absoluta, i sinó que li preguntin al Barça B, a l'EspaÑol o al Tottenham, i que l'única cosa de profit que ha fet ha estat guanyar la UEFA amb el Sevilla d'Alves, Keita, Kanouté i Palop, que no necessitava entrenador. De fet, amb un entrenador com Déu mana, potser aquell equip hauria guanyat lliga i Xampions.

Però tot això no és el que més em diverteix. El que em fa feliç és que les ments pensants que han pres totes aquestes decisions segueixen governant el rumb esportiu i social del MadriT. Els blancs no aniran mai bé mentre manin Mijatovich i Calderón. El problema el tenen dins. I als culés ara ens toca riure. No sé què passarà dissabte. No ho crec pas però fins i tot és possible que perdem, però amb aquests pajarracus dirigint la casa blanca a llarg termini, tenim alegries assegurades. I és que cadascú té el que es mereix.

7 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Riem, riem ara que podem. Aquestes coses seeempre són cícliques, així que aprofitem l'ocasió!

PS: No guanyaran ni de conya, dissabte

Unknown ha dit...

Efectivament, el Bar$a també té el que es mereix al capdavant del club, com l'EspaNYol.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Di Estéfano sempre ha dit: "La suerte va por barrios"

Si Juande aconsegueix simplement que el Madrid defensi millor... Jo prefereixo riure a final de temporada

Jordi ha dit...

I que per molts anys més puguin seguir manant. Llàstima que han fet fora al Schuster. Jo que esperava amb delit les seves rodes de premsa, amb les perles que deixava anar...

Sergi ha dit...

No puc estar més d'acord amb tu company, en Juande és el pitjor entrenador que hi ha després de Lillo, i l'han fitxat, és que no escarmenten. És una sort pel Barça que manin aquests palanganes, la veritat. Tampoc m'atreveixo a aventurar que passarà dissabte, però tant és, molt m'he d'equivocar si dic que en Juande no acaba la lliga a la banqueta blanca. I nosaltres a riure (mentre puguem).

Abogadaenbcn ha dit...

uix, no sé, jo els veig entusiasmats...

òscar ha dit...

imagino schuster repetint, a la sortida de les oficines blanques, la botifarra que va fer a la final de copa.
ara toca esperar ... que encara estem al mes de desembre!!!