http://instagram.com/14_puji YouTube

21 de novembre del 2008

Colla d'hipòcrites


Ahir va fer trenta-tres anys que es va morir en Paquito el Chocolatero, i a la nit, en horari de prime time, quasi totes les televisions van emetre reportatges sobre els últims dies de Franco i la transició. Els d'antena3 fins i tot van fer una pel·liculeta. La majoria d'ells van fer publicitat prèvia on es recalcava que era imprescindible recordar el passat per afrontar el futur i frases queques d'aquest estil. I per altra banda, Garzón intenta obrir fosses i li paren els peus per totes bandes, i les desenes d'associacions per la memòria porten anys pressionant per a que es faci justícia i ningú els fot puto cas.

Voleu recordar el passat? D'acord, doncs recordem-lo de dalt a baix, no fent reportatges i tvfilms nyonyos i ensucrats, on només es parla de com de bona va ser la transició i com de bo va ser el Carlanga. Recordem els crims atroços que es van cometre, recordem les repressions, recordem les tortures, recordem els judicis sumaríssims, i recordem que la transició cap a la democràcia de cartró que tenim va ser la continuació natural del franquisme, i que a costa de recuperar algunes llibertats ens vam abaixar els pantalons en moltes d'altres. Recordeu tot això, hipòcrites dels collons!

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Com dèiem ahir, potser hauríem de començar a cremar coses perquè ens fotin cas.

DooMMasteR ha dit...

Hipòcrites, Son hipòcrites amb majuscules!

Molt ben dit, Puji!

Ferran Porta ha dit...

No sé si hipòcrites o és que d'on no n'hi ha, no en raja. Al final ja no sé què pensar.

El cas és que no sembla haver-hi ningú en aquest país, capaç de sortir-se del motlle en què s'ha entaforat i defensar el que se suposa que ha de defensar: o blanc, o negre. Així no s'arriba enlloc.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Carrillo i Fraga moriràn i cap dels dos serà jutjat per que tots dos "lo dejaron atado y bien atado". I francament, a aquestes alçades de la pel.lícula, de que collons serviria muntar un procés on la majoria dels acusats i dels testimonis ja són morts?

Això s'havia de haver fet just després del 23-F. Aquell era el moment de buscar responsabilitats.

Vam deixar passar una oportunitat històrica i ara el que toca és retornar els seus morts a las famílies dels desaparescuts i procurar que això serveixi de lliçó a futures generacions.

Gatot_X ha dit...

vull creure que no ets tant ingènu...
si sempre han fet servir la mateixa tàctica i els hi ha anat bé... perquè haurien de canviar?

potser tots hauríem d'informar-nos de com i des de quan s'usa la propaganda política;

cremar coses com diu l'oscar? és una opció. Una opció perquè puguin seguir justificant-se ells mateixos davant l'opinió ciutadana els seus mètodes; perquè puguin seguir "pasando página al pasado" i creant "progrés" i no com els "violents" que creen climes insegurs pel desenvolupament de les empreses i les entitats financeres...

el camí és la paraula;

i tens tota la raó: tots els que suposadament ens representen, callen. perquè ja són part necessaria del sistema.

per cert... on has deixat el mall?

Anònim ha dit...

Pues si, això si que es trist , quant vaig veure el Garzon deixant el cas, però es que aquest cop estic segur, que a ell o a familia l'havien amenaçat de mort. Per que això era punxar molt alt.

I que estiguin morts, no vol dir res, a diferencia dels nazis allí se'ls va guanyar, aqui quant va morir aquest tio, va dir , ara us dono la democracia, i així va anar.

Una cosa que no te res a veure, amb el post puji, per tu vaig coneixer ecoogler i mira l'utilitzo, per que no costa res buscar les coses per allí tot i que sigui millor el google. Però ara ha canviat i es diu Ecosearch, ho dic per que ja que a mi gracies al teu post, l'utilitzo, potser algu que llegeixi el teup post avisant del canvi, també li farà servei. O no, pero bueno queda dit.

mossèn ha dit...

zipi i zape ??? ... salut

zel ha dit...

Quins pebrots... i el més curiós és que l'audiència va ser altíssima!