17 de setembre de 2008

Hi ha moltes formes de terrorisme


No sé si són terroristes o si ajuden als terroristes. Segurament que sí.

Només sé que la llei de partits se la va treure de la màniga el PP per guanyar vots a Espanya i per treure's opositors de sobre a Euskadi. Només sé que el PSOE, fent electoralisme barat, es va oposar a aquesta llei, però un cop al poder no han mogut ni un dit per canviar-la, perquè també els beneficia. Només sé que ahir, un 13% dels bascos es va quedar sense el partit que van decidir que els representés a les darreres eleccions. I això, per mi, que també és terrorisme.

12 comentaris:

intel·lectual punk ha dit...

- Si no condemnes la violència familiar, és que la recolzes.
- Si no condemnes els atracaments, és que els recolzes.
- Si no condemnes el narcotràfic, és que el recolzes.
- Si no condemnes la conducció temerària, és que la recolzes.
- Si no condemnes els furts, és que els recolzes.

Si no és per no condemnar, que si s'ha de condemnar es condemna, però condemnar per a res, és tonteria.

Jordi ha dit...

No deixes de tenir raó. Però hi ha tants interesos creats amb tot això del terrorisme vasc que de vegades penso que no interessa a ningú que s'acabi, només a la gent normal i corrent com nosaltres (al poble).

Charlie Hi-Hat ha dit...

...per no parlar de la justícia i de com i qui escull els jutges del suprem.

I després són els primers en omplir-se la boca de paraules com Democràcia.

Clint ha dit...

ves que això que escrius no sigui apología d'alguna cosa!

jo de tu cercaria una advocada amb botes ;)

Puji ha dit...

Punk, vès que no et condemnin a tu.

Jordi, començant pels econòmics dels terroristes.

Charlie, he estat a punt de fer un apunt sobre les institucions judicials, però al final m'ho he aguantat.

Clint, si mai necessito una advocada pots tenir per segur que serà amb botes.

C.E.T.I.N.A. ha dit...

Des del moment que els governss van començar a nomenar als jutges la separació de poder va desapareixer i la democràcia va deixar de tenir garantia legal.

Ja no hi ha res a fer.

C.E.T.I.N.A. ha dit...

Ah, i com diu en Jordi, això del terrorisme no interessa que s'acabi. Si no de que viurien certs partits, certs mitjans de comunicació, certs grups musicals, certs cossos de seguretat de l'Estat, certs proveïdors d'aquests cossos, certes empresas de seguretat privada, certs fabicants d'armes,....

Paro que em comenco a marejar...

Toy folloso ha dit...

Una altra escletxa de llum tapada en el fosc camí que fan cap a la llibertat.
Llavors s´emprenyen...

El veí de dalt ha dit...

No sé si és terrorisme, per sí sé que és un mal camí que no duu enlloc.

Ferran ha dit...

Si no m'equivoco, només Romania i Bulgària tenen una llei similar a la que, a Espanya, permet il·legalitzar partits. El que passa aquí és molt gros, però aquest és un país d'anormals que suporten les taxes d'atur més altes d'Europa i el poder adquisitiu més baix de la Unió... mentre els tinguin distrets amb la política basca i la catalana.

Mikel ha dit...

tindre que tornar a l'escola a que m'expliquin el significat de democracia per que o em van enganyar o em van enganyar...

Will Parker ha dit...

Aunque yo no llamaría terrorismo, para dejar ese término asociado exclusivamente a la violencia, violencia física o -como reza el diccionario- "dominación mediante el terror", sí estoy de acuerdo contigo en que esa ley es una vergüenza para la democracia. Si crees que HB o ANV o como digan llamarse esta vez están llenos de personajes que ayudan y auspician el terrorismo, a la carcel con ellos, con cada uno de aquellos sobre quienes puedas DEMOSTAR esos hechos criminales. Ahora, ilegalizar un partido completo es ilegalizar sus ideas y estas deben poder expresarse SIEMPRE por duras que nos parezcan. La ley no puede NI DEBE criminalizar las ideas, sólo a los individuos. Como dice esa conocida frase: "Odio lo que dices, pero daría mi vida por que puedas seguir diciéndolo."