http://instagram.com/14_puji YouTube

7 de juliol del 2008

Inici


Després del post depressiu de divendres, us dec un contrapunt. Com molts deieu en els comentaris, tot passa i amb uns dies de distància tot es veu d'una altra manera. Torna a ser dilluns, i encara que tinc els ulls soldats per les lleganyes, un dilluns és un inici, l'inici d'una setmana, i penso aprofitar aquest inici per fer un reset i esborrar la setmana passada, per centrar-me en el futur, i tornar a ser la persona positiva que he estat sempre. Avui hi ha un altre inici. El de San Fermín. Avui ja m'he llevat abans d'hora per arribar a temps al bar de davant de la feina i veure el primer encierro, que ha estat divertidíssim. I també l'inici del compte enrere de les vacances, que cada dia estan més a prop. Així que...




...BONA SETMANA A TOTHOM!!!

5 comentaris:

Dani R. ha dit...

Vacances? Vols dir aquella cosa que alguns comencem aquest divendres?

Jarrrlll, 5 days to go!
No puedor, no puedrorrrr

Clint ha dit...

és cert ! tu ets el que mira els encierros jajaja quan he començat a llegir el post pensava que celebraves la victòria del Nadal...i després he recordat que l'any passat ho havies explicat. Com passa el temps!

Per cert Dani..i quan les acabes? jajajarrrrllll!

Unknown ha dit...

Envavant les "hachas"!!!

Ferran Porta ha dit...

Molt millor aquest post que el de divendres :-)

Jordi ha dit...

Així m'agrada!! Com deia en van Gaal: "Siempre positifo, nunca negatifo". Ànims!! Per cert, si no has estat mai als Santfermins, t'ho recomano. Segur que surts amb la moral moooolt alta!!