http://instagram.com/14_puji YouTube

2 de juliol del 2008

Democràcia! Democràcia!

Això sí que és un partit amb funcionament democràtic. El congrés del PP a Catalunya, on s'ha de decidir la direcció del partit, s'ha de celebrar aquest mes de juliol, però ja fa molts mesos que els candidats van postulant les seves posicions. Fins ara hi havia tres candidatures, encapçalades per Daniel Sirera, Alberto Fernández Díaz i Montserrat Nebrera. Però resulta que tant estira i arronsa i tant debat intern no ha agradat gens a la seu central del carrer Gènova, no fos cas que es generessin actituds demòcrates més pròpies de rojos separatistes.


Així que ahir, Rajoy va enviar Anna Matos cap a la región catalana amb una missió ben clara: acabar amb tanta tonteria i fer el que cal, imposar un candidat, o en aquest cas, una candidata. Alícia Sánchez Camacho.


El que més em sorprèn és que Sirera i Fernández han ajupit el cap i han acatat la decisió, però és clar, suposo que aquestes són les actituds que cal tenir en un partit d'extrema dreta. No és que m'importi molt el que passi a cals populars, però espero que la Montserrat Nebrera, sigui fidel a l'esperit rebel i la integritat que la caracteritzen i mantingui la seva candidatura. Sobretot perquè la salut democràtica dins els partits, el popular inclòs, és un primer pas necessari per a mantenir la salut democràtica d'un país.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Seria més divertit si es presentés l'Alejo.

I el Vendrell, que és un crack i un catxondo de collons (els que escolteu el Matí de RAC1 ho entendran).

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Home, democràtic, el que es diu democràtic no hi ha cap partit. O no us enrecordeu de quan el PSOE va fer primàries, va guanyar Borrel i la cúpula del partit va decidir col.locar al pobre Almunia? O quan Pujol va fer hereu a Mas(Guapuuu!!!)?

La pregunta és: Si els partits ja no són democràtics com els podem exigir als govens que ho siguin?

Salu2

Jordi ha dit...

Aquests PPistes han rebut la seva pròpia medicina: volíen separar Espanya en dos i els que han acabat separats han estat ells!! Ja els hi està bé!! Me n'alegro, que vols que et digui.

Clint ha dit...

T'imagines quan arriben a casa el Sirera i el Fernández...després de fotre el paperet tot el dia...quina plorera!

No m'agrada la Nebreda, però com a mínim morira matant.

Anònim ha dit...

PER LA DIGNITAT EN QUE PLANTA CARA,DE MOMENT ESCLAR,LA CARGANT NEBREDA,CAL RESPECTA,SERA UNA FATXA,PERO ELS TE MOLT BEN POSSATS. JUGANT AMB BCN.......

Dani R. ha dit...

La Nebrera es presentarà, perderà, dimitirà i es farà convergent.

O no.

Ferran Porta ha dit...

La Nebrera és el "pain in the ass" de Rajoy & Co. No acatarà les ordres de Madriz. Aquesta vol arribar, com a mínim, a presidenta d'Espanya; segundona? ni de conya!