http://instagram.com/14_puji YouTube

31 de juliol del 2008

Amb la punta de la fava

No m'agrada queixar-me. De fet m'agrada queixar-me de la gent que es queixa per rutina. Ahir però, em vaig cagar en tots els morts de l'alcalde i del regidor de mobilitat. Vaig poder comprovar en primera persona, que la planificació circulatòria de Barcelona, i en particular del Districte de Sant Martí, està feta amb la punta de la fava.

Venia de Mataró, per la C-32 i havia d'anar a un lloc molt proper a casa meva, al Poblenou, però enlloc d'entrar per la Ronda Litoral com faig habitualment, com que el lloc en qüestió era molt a prop de la Gran Via, vaig decidir continuar per la C-32 i sortir per Bac de Roda. Però, oh sorpresa, a la sortida de Bac de Roda hi havia dos urbanos tallant el trànsit. Llavors va començar el meu calvari. Carrers tallats per obres, carrers tallats perquè sí, culs de sac, carrers que després d'una cruïlla canvien de sentit, tornades al punt de partida, semàfors mal sincronitzats. Collons! Que em vaig perdre al meu propi barri! De la sortida de Bac de Roda al meu punt de destí hi havia cinc minuts escassos. Per un vulgar tall en una sortida vaig trigar més de mitja hora, amb la consegüent despesa de combustible, que tal com estan els preus no fa riure.

Benvolgut Sr. Narváez: ja tenia notícies de la seva inoperància, però no imaginava que arribés a aquest punt. Vostè és el regidor de mobilitat, i també és el regidor del Districte de Sant Martí. És casualitat que la mobilitat al Districte de Sant Martí sigui, senzillament, una puta merda?

14 comentaris:

Candela ha dit...

oh! Entre les victoria i la foto aquesta quins records.... el joc aquest ...com es deia... El meu germà ho tenia!

Mobilitat, molt malament, però a Sant Martí i a tot arreu.

I encara sort que han posat les pantalles sonoreductores aquestes perque jo tinc uns bons amics que viuen per allà (gran via - bac de roda) i entre el soroll i la pudor .... era un calvari.

Jo, anant per allà, l'altre dia gairebé m'estampo perque la entrada a la autopista aquella que va a no sé on (a Mataró?) des de les glories, anant per la gran via, està a la dreta i no a l'esquerra com semblaria el més natural...i clar, i ben indicat com està, juas juas, els cotxes es creuen de cop i et fots uns sustussss...

Però no hi ha problema, Lesseps, les Glòries, etc...fem i desfem que la casa es gran i si la caguen es pot tornar a refer tota una plaça sencera o tot un país, és igual!

Anònim ha dit...

Bé, com que un servidor és generós de mena, li donaré dues respostes al seu post. Vostè només ha de triar la que més li agrade.

Resposta borde:
La culpa és teua, pelacanyes! Què collons fots treballant a l'estiu? La gent civilitzada fa vacances de Sant Joan a la Diada. S'Agaró a S'Empordà, Urús a la Cerdanya, cap de setmana a París, aurores boreals a Noruega... Quina mena de mort de gana es desplaça de Mataró al Poblenou per treballar? I que és açò de no tindre xofer!? La solució als problemes de mobilitat és fàcil: instal·lar un carril Audi a tota l'Àrea Metropolitana.

Resposta perillosament amable:
Benvolgut Jordi, el que t'ha passat no és culpa del Narváez, ni del P$C. En realitat tu has entrat en un portal dimensional. No has sentit a parlar mai del Triangle de les Bermudes? Doncs ací també tenim el nostre triangle, amb els vèrtexs a Mataró, Sitges i Sabadell. I tot el que es troba inserit en aquest triangle experimenta canvis en el continu espai-temps, paradoxes quàntiques, bucles còsmics i bòrtexs d'energia.

En comptes de queixar-te, el que hauries de fer és parlar amb l'Iker Jiménez.

***************

Falca publicitària: visiteu El Web Negre i l'Això Toca, que amb l'arribada de l'agost l'audiència ens cau en picat. Collons, que nosaltres som més interessants que el Boqueria 3-5-7 i els concursos de Tele5 !!!!

Ferran Porta ha dit...

Aquest Narvaez és el mateix tipus que circula (mai més ben dit) per l'ajuntament de Barcelona des de fa dècades? No em cansaré de dir-ho: regeneració (política) o "cardamenta" (ciutadana).

Unknown ha dit...

Doncs si flipes a Barcelona, no t'explico lo de Dubai, perquè per fer 4 km vaig estar 1 hora i mitja dintre un taxi... i això que anàvem per una carretera de 7 carrils per sentit!!!

Jordi ha dit...

Despesa de gasolina... i contaminació!! Que després es queixen que els cotxes contaminen un munt!!
Ah!, per cert, jo tenia un autocros.

Oriol ha dit...

ets dels pocs que encara no sap volar!!!! ESPAVILA!!!!

Puji ha dit...

Candela, l'autocros era un clàssic. Uf! Les entrades a l'autopista per la Gran Via són un drama.

Punk, benvingut a la cullerada. Tu tens molt de temps lliure, no?

Ferran, el mismu que viste i calça.

Oscar, és que quan condueixes amb turbant tot es fa més difícil.

Jordi, i després ves a vuitanta per l'autopista... ntchs.


PERICO!!!! ETS VIU!!!!! Ben tornat, xaval!

Assumpta ha dit...

Ai, jo no tinc cotxe... ni visc a Barcelona... però...

SEGUR QUE TENS RAÓ!!

Tot el meu suport!!! ;-)))

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Visc-a-Barcelona!

Et dono la resposat que et donarien a Mobilitat: Sigues sostenible, ves en bicicleta!

DooMMasteR ha dit...

Barcelona a l'agost es converteix en "Carcelona" i és practicament impossible escapar d'ella...

Anònim ha dit...

Gràcies senyor Pujades

efectivament, sóc un fanàtic del temps lliure. Malauradament no en dispose prou. Gent que gaudeix de temps lliure? El Narváez i tots els revolucionaris del P$C.

És clar que més temps lliure té aquest andova: http://www.piradosalpoder.com/pirados/21/03/2006/1146.

Per cert, al concert del seu grup s'ha de pagar entrada?
I és gratuït, o té una causa justificada? (he he he, quin acudit més bo!)

Puji ha dit...

Assumpta, sabia que podia comptar amb tu.

Cetina, sigues sustaniblaaaaaaa.

Doom, mira, ara m'has fet gràcia amb això de carcelona, je je.

Senyor Punk, aquest pàjaru de la web és el dels Goliardos, oi? El nostre concert té moltes causes justificades, però és gratuït. Això sí, als senyors del xiringuito els faria gràcia que almenys féssiu una birreta.

zel ha dit...

Heu de venir a viure a poble, home, que no tenim això...bé tenim tractors, carreteres estretes, algunes sense voral, no es preocupen d'arreglar els clots, i un llarg etcètera, però, quan baixes del cotxe estàs tranquil, i a l'hivern....

Tranqui, no arreglarem res...

Charlie ha dit...

Ei! Jo havia tingut el joc aquest!!!