http://instagram.com/14_puji YouTube

16 de juny del 2008

Que què?

Avui és dilluns. Per als més afortunats, comença una setmana laboral de trenta-cinc hores, per a la majoria, de quaranta, i per a alguns, sobretot els autònoms, de moltes més. Això és el que diuen els papers, però la majoria, en acabar la setmana hauran sobrepassat aquestes hores. En aquest escenari tan galdós, el Partit Popular Europeu, que té majoria a Brussel·les, vol tirar endavant una directiva que permeti setmanes laborals de seixanta-cinc hores.


Però aquests malparits què collons es pensen? Que hem tornat al segle XIX? Volen tirar per terra el poc benestar que hem assolit durant anys i anys de lluita? O volen que tornem a les galeres? Segur que a Rajoy li agradaria tocar el timbal per marcar el ritme. Doncs una merda! Que treballin ells seixanta-cinc hores. I a sobre segur que ens farien tragar amb el mateix sou.

Ara, com que tothom se'ls ha llançat al damunt diuen que la seva proposta s'ha malinterpretat. I un güevo! Aneu preparant-vos, companys i companyes, que si això tira endavant haurem de deixar el mall virtual de banda i agafar el de veritat. Si això tira endavant, la vaga dels transportistes serà un joc de nens. Cop de mall, hòstia!

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Proposo sortir a tallar les carreteres.

Jo Mateixa ha dit...

Escolteu, sou conscients de que el 15 de Juliol hi ha proposada una Vaga General????

Em fa gràcia que es propossin aquestes coses, que t'tohom cridi i digui que si, que cal fer vaga per solventar els problemes i es clar, quant et diuen que el jefe et descontarà el dia que no vagis a pencar per que estaràs fent una cacerola a Plaça catalunya tothom es caga....

Puji, tu que tens un gran poder de convocatoria, per que no fas una crida a nivell blocaire per tal que, realment en aquest país, es faci una VAGA GENERAL amb cara i ulls???

Gerard Agudo ha dit...

No només això sinó que a la ràdio algú encara la defensava com a única manera de fer competència al mercat xinès. A com que ells dormen a la fàbrica nosaltres també, si ells es tiren al tren nosaltres també...pq sempre ens fixem en lo dolent. Pq no ens fixem en les jornades laborals d'alemanya, suècia, etc.

Terra ha dit...

I després parlen de conciliar treball i família...una merda!

Puji ha dit...

Òscar, i a rebentar sucursals de la caixa.

Jo Mateixa, aquesta és la merda de democràcia en què estem. Aquesta vaga que hi ha convocada és il·legal. Les vagues les han de convocar els sindicats, i amb la merda de sindicats que tenim...

Gerard, tenim la tendència a anar enrera enlloc d'endavant. Som un país cranc.

Terra, quins collons!

Anònim ha dit...

Si treballem 65 hores + 56 hores de dormir , a mi m'agrada dormir.
14 de menjar i 2 d'anar al servei pues no hem surten els numeros

zel ha dit...

Jo m'apunto a tallar carreteres, també...o tallem caps de dret?

DooMMasteR ha dit...

Vaig flipar molt quant ho vaig llegir... Torna la edat mitjana! Quin fastic!

Jesús M. Tibau ha dit...

Llavors sí que ja no em quedaria temps per a bloguejar!