http://instagram.com/14_puji YouTube

12 de juny del 2008

La Plaça Roja

Ja tenim en marxa una altra competició internacional de futbol. I una vegada més La Roja, la selecció espanyola, ha començat el campionat amb molt bon peu. S'ha carregat Rússia amb un joc atacant i alegre, per quatre gols a un. Però avui no parlaré de futbol, perquè una vegada més, l'afició espanyola esclatarà en l'eufòria ultranacionalista i rància per després no passar de quarts.

Avui vull parlar del ranci entre els més rancis, de l'idiota entre els fanàtics. Sí. És ell. Federico Jiménez-Losantos. I què hi pinta ell en tot això? Doncs resulta que el canal de televisió cuatro, té els drets per emetre els partits de la selecció. Igual que van fer en el darrer mundial, cada partit oraganitzen un sarau a la Plaza de Colón de MadriT, amb pantalles gegants per a que els aficionats puguin seguir el partit en directe des d'allà. En una de les connexions en directe amb l'eufòria de la plaça, el locutor de cuatro va dir que "la Plaza de Colón se ha convertido en la Plaza Roja". I vès que al nostre mai prou ben ponderat Federico, això li ha molestat. Com es pot comparar la insigne plaça de MadriT, amb aquella bandera quilomètrica amb la infame plaça de Moscou, símbol dels bolxevics?

El curiós del cas és que jo no veig la comparació per enlloc. Només hi veig un joc de paraules prou ben trobat. Però és clar, en Fede només parla i raja de tres coses: els catalans, Zapatero i PRISA, per aquest ordre. Em sembla que aquest xicot se'ns està obsessionant. A veure si el rei fa alguna altra cagada i canvia de punt de mira encara que només sigui per uns dies.

9 comentaris:

Unknown ha dit...

En Losantos és mongòlic però fa riure, és divertídissim escoltar-lo.

Per cert, avui he llegit al diari que els bisbes espanyols s'estan replantejant la línia editorial de la COPE. Potser la troben massa moderada?

Jo Mateixa ha dit...

Ei Puji felicitats per l'aniversari de La Cullerada!!!!!!!

Petonets!!!!!

Ferran Porta ha dit...

Ei, però què ha dit, el Losantos?? Que m'has deixat intrigat!!

Asimetrich ha dit...

Tranquil que ara sembla que el Losantos també els te unflats amb el Rajoy i, a més, la cúpula del PP el va deixar amb el cul a l'aire al judici del Gallardón. Aquest home va marxar de Catalunya per l'odi contra els catalans (i pel tret que va rebre, és clar). A veure si ara, que fins i tot els seus li donen l'esquena, emigra al pol nord.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Completa el silogismo

1.-Losantos es un perro rabioso
2.-Muerto el perro se acabó la rabia.
3.-Ergo .............................

Mikel ha dit...

i lo be que ens ho pasem sentint al Losantos...

Charlie ha dit...

jasjsuajsuajs òscar

Clint ha dit...

M'acabo d'enterar que van gunyar 4 a 1...pensava que 3 a 0!

Dec haver hivernat o alguna cosa!

Gerard Agudo ha dit...

Ja saps que en Fede sempre té un únic objectiu lligar qualsevol tema dolent contra els tres mencionats.