http://instagram.com/14_puji YouTube

30 de juny del 2008

La Copa



Seria idiota no parlar del partit d'ahir. Un partit bonic, amb ocasions, amb joc ofensiu, com a mi m'agrada. Hi van faltar gols, per una banda i per l'altra. Em va decebre Alemanya. Una de les seves armes, el poder físic estava desarticulada. Al final del partit tots anaven treient la llengua. La victòria espanyola va ser més que merescuda, assolida per uns jugadors que treballen en equip, una cosa que potser Raúl, no permetia. Bravo pel sel·leccionador, per fer la tria que va fer i per fer els plantejaments tàctics que ha fet. Bravo pels jugadors que amb honroses excepcions, han fugit de la naftalina i han fet un pas endavant en la modernització de la sel·lecció espanyola.


Un cop dit això, l'Eurocopa de futbol fa estiu, i d'això va el post d'avui. D'estiu. L'any passat, a finals d'abril ja havia inaugurat la temporada de tardes a la platja, i a aquestes alçades ja havia fet, de sobres, el meu post d'entrada d'estiu. Però aquesta primavera post-sequera de pluges torrencials, ha fet que la sensació d'estiu no hagi arribat fins aquest cap de setmana. Però com sempre, irremissiblement, i per sort, tornem a tenir aquí l'estiu, i les terrassetes, i les cervestes fresquetes, i la platja, i els pantalons curts, i les orenetes.

Mmmmmm, això de la foto sí que és una copa!

7 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Aquesta copa és alemanya???

Jo Mateixa ha dit...

Ohhhhhhhhhhhh, quina pinta més bona que te la Copaaaaaaaaaaaaaaa :-P

Ferran Porta ha dit...

Un cant a l'esperança: falten 44 anys per al 2052!

A gaudir de l'estiu!

Àirum ha dit...

I jo em pregunto: tots els raulistes madrilenyus, què faran ara? A veure, m'ho pregunto, però no és que m'importi massa, oi? Fa cosa dir-ho, però "la roja" es mereix aquest campionat pel joc que ha fet. Qui ho havia de dir amb el Zapatones sabio de Hortaleza!

zel ha dit...

Coi, i la calor boja que ofega, nano, l'estiu passat vaig poder dormir cada nit, aquest, pocs dies que porta i ja m'ha amargat els ronquets!
No m'agrada l'estiu, què vols fer-hi..
petonets!

Jordi ha dit...

Entre poc ni massa!! Em sembla que ens espera un estiu on suarem a mars i ens dutxarem tres vegades al dia!! Per lo d'Espanya, et dono tota la raó. S'han tret l'etiqueta de rancis i antiquats i penjar-se la de modernitat, bon joc i espectacle.

Vito ha dit...

Si algú hagués trt una senyera, com va fer el Ramos amb l'andalusa, no hi estarien parlant tots els informatius?

Reflexiu-ne-m'hi