http://instagram.com/14_puji YouTube

27 de juny del 2008

Ai ai ai


Després que la selecció Holandesa fos eliminada, Espanya és la selecció de l'Eurocopa que ha desplegat el millor joc. Centrat, efectiu, i el més important, atractiu. Amb això vull dir que, diumenge, a la final, Espanya seria la justa vencedora, amb el permís d'Alemanya, que té moltes més taules en partits d'aquestes característiques.

Amb això vull dir que m'encantaria que guanyés Espanya, perquè voldria dir que guanya el bon futbol. Però quan aquest matí, al 3/24 he vist les celebracions d'ahir a la Plaça d'Espanya de Barcelona, i he vist els símbols que s'exhibien, els càntics que sonaven i la calanya de gent que hi havia, se m'han posat els pèls de punta. Ei! Ojo! Que també es veia gent molt normal, però predominaven individus que semblaven trets d'un reportatge de callejeros.


Així crec que hauria de guanyar Espanya, però si és així, ja ens podem anar preparant...

19 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Puji, per uns aproximadament 1.250 motius espero que Espanya NO guanyi. Que estan jugant bé? per sort, enlloc és escrit que el futbol sigui just (mira el Turquia-Alemanya de dimecres). A això m'agafo amb totes les forces!

Deutschlaaand!, Deutschlaaand!!!

Carquinyol ha dit...

ja pot jugar com els àngels que jo, sincerament, prefereixo que perdi, més que res per no haver d'aguantar el grupet de chonis i chonas pel carrer fotent soroll.

Tan de bo sigui una maledicció que no guanyin res fins que els catalans no tinguem les nostres seleccions.

Dani R. ha dit...

És el gran dilema, Sr. Puji, el gran dilema.

Asimetrich ha dit...

Doncs si, gran dilema. Per mi que perdi, arribar a la final ja es prou... Aixi que tots contents i cap a casa sense necessitat d'exaltar aquest patriotisme ultranacionalista espanyol.

Unknown ha dit...

Puji i resta: ara us comenceu a adonar com ens sentim els pericos cada cop que el Bar$a s'apoxima a guanyar un títol.

Gerard Agudo ha dit...

Estic amb en Puji. El problema és en el meu cas els energuments del frankfurt de baix a casa

Jordi ha dit...

No entendré mai la gent que agafa com a símbol representatiu el tricorni de la guàrdia civil o el vestit de torero. Lamentable!! Per aquest preferiría que Espanya no guanyés, com tu dius. En canvi, crec que aquesta vegada sí que s'ho mereixen: ahir van jugar fantàsticament bé i fant el millor futbol de tota l'Eurocopa. De totes maneres crec que Alemanya és molta Alemanya i que per guanyar-los hauran de sortir amb molt d'ofici. Que no jugaran contra Rússia, en poques paraules...

Anna ha dit...

uf, jo ja estic saturada de celebracions españolistes... em sembla que com guanyin m'hauré d'exiliar, o com a mínim evitar durant un mes qualsevol medi de comunicació!

Anna Tarambana ha dit...

Amique guanyi o perdi m'és bastant indiferent. El que no m'és indiferent és haver sentit els crits de "Viva Espanya" (!) pel carrer.
Es barregen coses i això és perillós, molts s'exalten i treuen símbols i sentiments queno toquen.

Unknown ha dit...

Guanyin o perdin, l'afició hi serà. I d'afició n'hi ha de tot tipus, però és cert que els escandalosos i els freakies es fan veure més.

A mi aquesta selecció espanyola no em cau malament. No em donaran de menjar, però no em fan la ràbia que feien els Raul, Hierro i Bullo, per exemple. Prefereixo que guanyi un equip on hi hagi Iniesta, Xavi, Puyol, o Villa, Senna, Silva i fins i tot Casillas, que és un fora de sèrie, que un altre com Alemanya, que me la porta bastant fluixa amb els seus Ballacks i Klosse.

Sóc espanyolista? No. M'agradaria tenir una selecció catalana. Sí. Vaig contra la selecció espanyola? Tal com estan les coses, no entenc l'animadversió, sincerament.

Clint ha dit...

jo per no tenir que aguantar les celebracions...però al final que guanyi el millor! (cola?) jajaja

Els del PiT ha dit...

Mentre llegia el post em venia al cap un partit que jugava l'Espanyol contra no sé qui, i em sentia a favor dels pericos, catalans també, però van enfocar una colla amb banderes espanyoles despotricant i vaig tornar a la terra, sóc culé.
Diumenge no juga la meva selecció, pero xavi, iniesta, puyol...

Joana ha dit...

A mi m'agrada veure jugar en Puyol, en Cesc , en Xavi i així em sembla que no miro a "Espanya"...què hi farem!
Bon estiu Puji!

pluja ha dit...

A mi el futbol m'agrada però l'eurocopa no l'he seguit perquè no em sento representada per l'equip! de totes maneres si guanya haurem de "menjar" espanya durant uns quants dies!

enric ha dit...

Espero que no guanyi espanya.
Això de que han jugat bé és molt relatiu. Tot va en funció de l'equip que tinguin davant.

Unknown ha dit...

Home, jo crec que arribar a una final d'Eurocopa i amb resultats més que expeditius (malgrat haver de guanyar per penals a Itàlia, que també és guanyar i, a més, és Itàlia) no és per treure'ls mèrits...

Jo Mateixa ha dit...

Estic d'acord amb tu i alhora discrepo....m'agradaria que guanyes espanya sempre i quant qui marques els gols que donessin la victòria fossin jugadors catalans i que a més s'hi sentin identificats, basicament per que aixi donariem ben pel cul a la premsa madrilenya :-P

Futbol es futbol, ja s'ha sap :-P

Petonasos rei!!!!!

Modgi ha dit...

Jo miro jugar Espanya i veig el Barça. Per part meva, que guanyin. Em fa molta més ràbia un coló alemany passejant la seva taja per Mallorca que no pas un garrulu subnormal de la pl.espanya.

Salut!

Jo Mateixa ha dit...

Cagunlaputa, al final han guanyat i sense que marques cap del barça...la que ens haurem de menjar tu, quant d'espanyol que hi ha a Sant Boi joder :-(