http://instagram.com/14_puji YouTube

26 de maig del 2008

Recuperant l'alè


Uf! Encara estic recuperant l'alè! Ahir al vespre vaig anar al cine. Vaig veure Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall. Sentireu crítiques de tot tipus. Que el Harrison Ford ja no està per segons què, que és més del mateix, que potser no calia, i mil coses més. Val. Fins i tot pot ser que tinguin raó. L'únic que sé és que vaig estar aferrat als braços de la butaca del minut zero al cent vint-i-cinc, que vaig tornar a ser nen durant dues hores, que la fotografia és extraordinària i els efectes especials encara més, que el guió et porta d'una punta a l'altra del món, que relata fets històrics i fins i tot s'atreveix a criticar-los, que està plena d'homenatges a clàssics del cine, que la música està ressuada, però està col·locada magistralment a les escenes i sembla nova, i que Harrison Ford estarà vell, però és millor actor i millor Indiana Jones ara que fa trenta anys.


Uf! Que sí! Que encara estic recuperant l'alè! Si us van agradar les tres entregues anteriors o si us van les pelis d'aventures, no ho dubteu ni un moment, us agradarà. Si creieu que el cine comercial farcit d'efectes especials és un trunyu, no us agradarà gens, però qui sap, potser canvieu d'opinió.

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Nosaltres (la parenta i jo) fa gairebé 3 anys (tres!!!) que no trepitjem un cine, però ens hem proposat que d'aquí no passa, que la tornada d'Indiana Jones es mereix que encolomem el nen amb la cunyada i ens escapem a veure-la.

Ja n'estava convençut, però aquest apunt teu m'ha donat encara més arguments.

Dani R. ha dit...

Pos jo tenia molts dubtes... no volia que la 4ta part em diluis el mite de les altres dues. Anirem a veure-la doncs

c.e.t.i.n.a. ha dit...

A mi, com que soc un bitxu raru, no m'agrada el cinema de Lucas i Spielbergerg. No hi CAP peli d'aquests paios que m'hagi convençut mai. I el que es pitjor, quan las torno a veure perden més que la roba de color.

A mi no m'enganxen.

DooMMasteR ha dit...

Jo també fa molt de temps que no vaig al cinema. Amb la teva crítica potser m'animo. La fan en català oi?

Salutacions!

Anna Tarambana ha dit...

Nosaltres la vam anar a veure també ahir!! Genial! Potser amb l'argument se'ls n'ha ant auna mica l'olla però és entreteniment pur!! Del tot recomenable!

stratosergio ha dit...

Doncs precisament el que espero d'una peli així és que sigui just aixo: més del mateix. M'encanten les tres primeres, o sigui que no espero una cosa nova, sino una més a sumar a la "trilogia".
Aquests dies estic veient les tres primeres per enessima vegada. Em falta la "cruzada" i directe al cinema!

Anna ha dit...

jo hi vaig anar dissabte i vaig al·lucinar. Com dieu per aquí, és més del mateix... precisament el que jo volia! Tot i els anys, l'Indy és l'Indy, i la vaig disfrutar tant com qualsevol de les altres. O encara més, perquè no la veia per primera vegada!

Anna ha dit...

aix, en el comentari anterior volia dir que la veia per primera vegada.

Ferran Porta ha dit...

M'agraden els anteriors Indys, però per una qüestió de mandra hollywoodiana vaig proposar-me no anar a veure les calaveres de cristall. I ara llegeixo el teu post... i em vas tenir temptacions!