http://instagram.com/14_puji YouTube

29 de maig del 2008

Fruiteries sense fruita?



Heu vist mai fruiteries sense fruita? O carnisseries sense carn? O sabateries sense sabates? etc.? Oi que no? Oi que si deixéssin de tenir el producte que venen seria absurd? Doncs hi ha un negoci on això passa. És la cosa més habitual del món trobar sucursals bancàries sense diners. Ja m'ha passat vàries vegades. Quan intentes retirar una quantitat superior a 1.000€, no en tenen. Has d'anar-hi un dia abans per avisar. El més fort de tot és que la sucursal bancària no ven diners, sinó que guarda diners, els meus diners! I si jo necessito els meus diners avui, perquè m'he d'esperar a demà? Són meus i els necessito avui, collons! Sempre et donen l'altra opció, és clar. "Fés un taló". I un güevo! Per a que em fotin l'1% de comissió!

Això em va passar l'altre dia, i com que no vaig obtenir el que necessitava, me'n vaig anar a una altra entitat amb la que treballo. Vaig tenir els meus diners en menys de cinc minuts. Un cop vaig tenir el que necessitava vaig tornar al primer banc i els vaig dir que em preparessin gairebé tot el que hi tenia per al cap de dos dies (no fos que s'estresséssin), i no vaig anul·lar el compte perquè els molt cabrons tenen la meva hipoteca. A la merda els putos bancs dels collons home! Un bon cop de mall a tots!

8 comentaris:

Unknown ha dit...

T'entenc perfectament perquè em sembla que l'"entitat" on tena la teva hipoteca és la mateixa "entitat" on jo tinc la meva. Jo fa temps que vaig optar per tenir-hi el mínim per pagar-la, però tota la resta retirar-la cada mes.

Gerard Agudo ha dit...

Haig de dir que jo vaig retirar una quantitat superior i només van tardar una horeta. Això si em van fer un tercer grau per saber que volia fer amb els diners.

Dani R. ha dit...

Sóc l'únic ésser humà que està satisfet amb el seu bank? Serà per que és estranger i això es nota?

Per si us pica la curiositat el meu bank principal és el Deutsche... tot ho tinc allà menys el TeleAtrac... que el tinc a la Caixa i és un drama

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Una vegada vaig anar a una Banc de Sabadell a cobrar un taló de 125.000ptas i em va pasar el mateix.

Després d'una bona estona discutint fins i tot amb el director de la sucursal i de que em tractesin com si fos gilipollas els vaig amenaçar amb trucar a la policia per fer una denúncia.

Llavors em van fer esperar un quart d'hora, el temps d'obrir la caixa forta, i em van donar els diners de mala gana i em van "avisar" de que la propera vegada els havia d'avisar amb 24 horas!!!!

Això de las caixes és surrealista. Són el únic negoci que conec on tu has de posar la materia primera, a sobre et cobren per això i ni pots disposar dels teus diners quan vols, ni t'atenen quan ho necesites(has de perdre hores de feina per anar al banc per que el cap de setmana els senyors tanquen)

Fins i tot el fruiter del barri te un horari més flexible. Grrrrrrrr!!!!

Clint ha dit...

Ohhhhh!!!!!!! deixa que agafi carrerilla! COOOOOPPPPPP DE MAAALLLLLLLLLLL!

són de llarg el pitjor que hi ha!

Modgi ha dit...

Confessa-ho, Puji. Escriure al blog per tu és un exercici terapèutic.

Puji ha dit...

Efectivament, amic Òscar, els meus cabrons són els teus cabrons.

Gerard, això és el més fort. Sembla que estiguis robant i són els teus diners!!!

Dani, ets afortunat. Jo treballo amb tres entitats. El que uns tenen de bo els altres ho tenen de dolent. I alguns com el puto Banesto ho tenen tot dolent.

Cetina, és inconcebible. Ho fan per evitar robatoris, però acaba semblant que qui fa el robatori ets tu. Definitivament, un banc és el negoci rodó.

El cop de mall suprem sempre s'ha de guardar per als bancs, els usurers dels nostres dies.

Modgi, collons! i tant que ho confesso! Si no fos pel blog li hauria trencat la cara al malparit que no em volia donar la pasta.

SHOW-----ME-----THE MONEYYYYYYY!

pluja ha dit...

Si noi, els bancs mai protesten quan hi portes calers però a l'hora de treure'ls... la cosa canvia!!! Jo m'hi he barallat moltes vegades pel tema de les comissions! El problema és que guardar els diners sota la rajola... no és massa segur!!