http://instagram.com/14_puji YouTube

22 de maig del 2008

Aquest tio és merengue

Ahir vaig veure la final de la Xampions. Uah! Quin partidàs! Vaig disfrutar com un enano. Les meves simpaties eren pel Manchester, sobretot perquè el Chelsea continua sent un rival mític del Barça a Europa, i perquè aquest model de "milionari compra club de merda i hi posa pasta fins que el fa campió d'Europa" no m'agrada gens ni mica. Bé, tornant al que anàvem. Un dels jugadors clau del partit d'ahir va ser Cristiano Ronaldo. Com juga el cabró! Quins esprints! Quins dribblings! Quin olfacte de gol! Però quina ràbia fot el tio... Fot tanta ràbia que potser hasta fa més ràbia que Guti.

Ja he dit que ahir anava a favor del United, però quan el nen maco aquest va fallar el penal, i la resta de jugadors marcaven el seu, i li veies aquella cara de "ai ai ai que perdrem per culpa meva", vaig desitjar per un moment que guanyés el Chelsea. Al final, una relliscada de Terry i un paradón de Van der Saar (amb un xut de merda d'Anelka) li van salvar la vida. Encara deu estar volant del pes que li van treure de sobre!

Ara, els pamflets de propaganda del Barça i el MadriT diuen que els dos clubs s'estan dispuntant quin dels dos se'l queda, per molt bo que sigui, prefereixo que el fitxi el MadriT. Les seves actituds són les pròpies d'un merengue. Si el poseu en una foto entre Guti i Sergio Ramos, no desentona gens ni gota. I paro que ja m'està entrant l'urticària.

5 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

El Cristiano Ronaldo aquest es patètic, que s'el quedi el Madrid homeeeeeeee.

Jo també vaig gaudir molt del partit, em sembla que més que si haguès jugat el Barça, guaita que et dic :-P

Unknown ha dit...

jo vaig pensar el mateix: té pinta de merengue.

i no és tan bon com diuen, crec que serà una mica bluf.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Totalment d'acord amb l'Oscar. Em sembla que aquest nano està força inflat. Em recorda a Denilson però amb més gol

Clint ha dit...

No el vull al Barça! Que un jugador triomfi a Anglaterra no és cap garantia (oi Henry?) a més a la lliga de les estrelles, estaria tot el dia protestant! quin pesat! Té pinta de bluf!
Tot i així, si no hagués fet el gol durant el partit, no haurien arribat als penals!

Gerard Agudo ha dit...

per fi algú que pensa com jo...cristiano un bluf merci oscar