http://instagram.com/14_puji YouTube

21 d’abril del 2008

Barça 0 - Espanyol -2


El Barça ha llençat definitivament la lliga en favor d'un Real MadriT pèssim que no ha fet res de l'altre món per merèixer aquest títol. Ara totes les esperances estan posades en la Champions. Jo, que com ja sabeu, sóc molt optimista, especialment en el futbol, no seré qui tiri per terra aquestes esperances, però aconseguir la Copa està molt i molt difícil.


Pel que fa al derbi, vaig veure dos equips molt tocats pels mals resultats i en hores baixes... però uns més que altres. El Barça, va continuar amb la inefectivitat de cara a porteria a la que ens té acostumats ja fa mesos, però a diferència de les setmanes anteriors, es va veure un equip entregat, sacrificat, amb moltes ganes, i que els únics errors que va cometre van ser a l'hora de xutar a porta. Tot i empatar a zero, l'equip en general em va agradar molt més que el dels partits contra el Betis o el Getafe, per exemple. Si hi ha un home a destacar és Messi. Només entrar al camp a la segona part va revolucionar l'atac de l'equip amb els seus canvis de ritme impossibles. Ara només falta que, o ell o els seus companys, en fiquin alguna dins.


L'altre equip... quin altre equip? L'Espanyol va estar desaparegut durant tot el partit. No va fer absolutament res excepte defensar-se, va crear dues solitàries ocasions de gol en 90 minuts, i si no fos per Kameni, que va estar molt inspirat, el Barça s'hauria endut el partit sense fer cap mèrit. Però, és clar, ja se sap, l'Espanyol té dos objectius a la temporada: salvar la categoria i donar pel sac al Barça. En aquesta ocasió, la pinten tan calba que en van tenir prou amb una estratègia zerozerista d'allò més lamentable. Ningú em pot titllar d'antiperico, perquè en aquest blog, quan s'ha hagut de lloar el joc de l'Espanyol s'ha lloat i punto, però l'espectacle d'antifutbol de dissabte no es mereix altra cosa que crítica, crítica i més crítica.


És a dir, que el Barça va seguir sense fer res de bo, i es mereix el zero del resultat, però l'Espanyol, si aquesta possibilitat existís en el futbol, hauria d'haver sortit del Camp Nou amb un -2.

Foto: Ignasi Paredes (Diari Sport).

9 comentaris:

Unknown ha dit...

És clar, tots els equips quan van a l'Orinal surten a atacar com bojos per golejar 0-5. Objectius de la temporada acomplerts ;-)

El que passa és que aquest any no us hem pogut donat pel cul perquè ja us ho heu fet vosaltres mateixos, rotllo hermafrodita masoquista.

Per cert, això que dius que el Madrit no juga bé no sé en què et bases. No vas veure el Racing-Madrit, oi que no? No et creguis el que t'expliquen l'Sporc i el Mundo Deportivo, que diuen moltes mentides...

Charlie ha dit...

gluglugluglugluglugglu

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Home, el Barça va jugar força bé a un esport que es diu "futbol sense porteries". Si enlloc de provar de fer parets imposibles anessin més de cara a barraca potser marcarien un gol de tant en tant.

Al futbol guanya qui marca més gols, com diria en Johann (alias l'Entorn). Ja ho comprovarem veient al Man. U. Que no ens passi res...

Clint ha dit...

Jo vaig pensar el mateix, si no fos que cal fer algun golet de tant en tant...cony encara guanyaríem la lliga!

Puji ha dit...

Òscar, Valverde em va decepcionar molt, el plantejament va ser lamentable. El MadriT va jugar bé ahir. S'ha passat mitja temporada jugant de pena i marcant de rasquis a l'últim minut. Vaig deixar de creure'm el que diu l'Sport més o menys al mateix temps que vaig deixar de creure en els reis.

Charlie, juas juas.

Cetina, futbol sense porteries? Juas juas!

Clint, però els putos merengons si que el foten el golet!

pluja ha dit...

Home, consti que sóc culé però em sembla que la lliga fa temps que no mereixem guanyar-la! Hi ha una cosa del futbol però que mai he entès: com pot ser que un partit sigui nefast i el següent surti bé? a vegades sembla que els jugadors no siguin els mateixos! TOt i això, si les coses es fan malament... s'acaba perdent!

Modgi ha dit...

Totalment d'acord. L'Espanyol (de merda) té un porter que està molt per sobre del nivell de la resta de l'equip (per què no dir-ho, de merda)

Barça 3 - Bicicletes United 0

Dani Gadea ha dit...

Tothom s'estava guanyant el lloc per dimecres, i per això va haver-hi més futbol.
Els qui anem al camp regularmen, sigui el Camp Nou o Montjuic, o el que vulguis, suposo que veiem més problema en l'antifutbol que en el futbol defensiu. La darrera mitja hora de dissabte vaig veure tota una demostració de com perdre temps i mirar de no jugara futbol... com veig sempre si el Barça no guanya. I repeteixo que estic segur que passa el mateix als altres camps quan el visitant està amarrant un empat. Cerrojazo? pues vale... a buscar recursos. L'antifutbol que fa gairebé tothom (i el barça també de vegades, eh?) és el que emprenya
Em sembla que en faré un post.

Mikel ha dit...

i el Madrid quin dia juga la xampions??