http://instagram.com/14_puji YouTube

12 de març del 2008

Galliner


Vaig votar Esquerra Republicana de Catalunya a les generals del 2004. Vaig votar Esquerra Republicana de Catalunya a les autonòmiques del 2006. I ho vaig fer perquè ERC m'oferia una opció política molt propera als meus valors i les meves idees. ERC marcava una diferència, aportava valor a l'arc parlamentari i si s'esqueia, al govern.


No vaig votar Esquerra Republicana de Catalunya a les generals de diumenge, perquè em dóna tota la sensació que l'enorme èxit de tenir 8 diputats a Madrid no ha servit absolutament per a res, no se n'ha tret el més mínim profit. Exàctament igual que passa al Govern de Catalunya. ERC no marca cap diferència, no marca cap línia pròpia. ERC s'ha convertit en un partit satèl·lit del PSC, com ja fa temps que ho és Iniciativa. Se m'antulla que votar Esquerra Republicana de Catalunya és exàctament el mateix que votar el PSC de Montilla, Iceta, de Madre i Zaragoza, i jo no vull votar mai el PSC de Montilla, Iceta, de Madre i Zaragoza.


Així que, senyors Carod, Puigcercós i qui s'hi vulgui afegir (Carretero on ets?), barallin-se, discuteixin-se, argumentin, lloquegin tant com vulguin per fer-se amb el galliner, però si volen recuperar el meu suport, i crec que el d'una bona part dels seus antics electors, han d'oferir una opció diferenciada que aposti per la independència, però no només en els cartells electorals i en discursos de calçotada, sinó en les seves polítiques dins el Govern. I si el Montilla us toca el crostó que es foti, que us necessita per governar, collons!

10 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Totalment d'acord amb tu. I per això encara "em fa més gràcia" l'anàlisi que fa avui l'editorial de El Periódico on diu, textualment "Molts dels seus anteriors votants se n'han anat cap al PSC perquè era l'únic partit que oferia a la vegada una política per a Catalunya i per a Espanya"

Aquests sociates i els seus mitjans sempre igual...

Clint ha dit...

Guaita em penso que hem fet el mateix uns quants! Tot i que el Puigcercós digui que els seus votants es van quedar a casa...

Ara, que m'has xafat un post! jajaja casumdena!

Gerard Agudo ha dit...

Totalment d'acord puji!

Que es fotin les bofetades que faci falta en Carod i en Puigcercós però que només quedi un de pue i que marqui de nou la línia que els va portar a tenir 8 diputats a Madrid.

vilapou ha dit...

Això ha sigut una mort...d'èxit. Els falta tornar a posar els peus a terra. Ara ja ténen l'experiència d'haver estat a baix, a dalt, a l'oposició i al govern. O afilen el "llàpit" o el partit se'n torna a les catacumbes.

Charlie ha dit...

AMÉN!!!

Ferran Porta ha dit...

Puji, ho has explicat de conya. Jo sí he votat ERC perquè no vaig tenir valor per agafar cap altra papereta, però l'hòstia és merescuda i ara, o el partit reneix després d'una reflexió profunda, o com diu en/vilapou, se'n torna a les catacumbes.

mossèn ha dit...

savia decissió ... salut

David ha dit...

Si els partits no marquen la diferència,a més, s'accentua encara més la bipolarització.
A més, penso que també va bé un revés pels que han ajudat a ser Montilla president de Catalunya...

Tanta independència i tanta polla i a l'hora de le veritat ajuen a governar a un tio que depen de Madriz. No fotem, no fotem...

Unknown ha dit...

Exacte.

Mikel ha dit...

plas plas plas plas savies paraules!!!