http://instagram.com/14_puji YouTube

20 de febrer del 2008

Tic-tac, tic-tac

Pateixo un fenòmen paranormal. Ja m'havia passat alguna vegada, i pensava que era casualitat, però des de fa algunes setmanes, em passa pràcticament cada dia. Es tracta del següent: estic dormint plàcidament i em desperto. Obro els ulls, encara mig adormit, i em començo a situar: sóc al meu llit, a casa, i encara és fosc. Em pregunto quina hora deu ser. I just llavors, com si es tractés d'una resposta a la pregunta que m'acabo de fer, sona el despertador. És hora de llevar-se.

Què em passa doctor? Em vaig empassar un rellotge? Una part del meu cervell consumeix energies inútilment comptant el temps? És el rellotge intern de que tant parlen les dones?

M'estic pensant si oferir els meus serveis a Renfe per fer que els rodalies arribin puntuals. Sóc molt raro o a algú més li passa això?

18 comentaris:

mossèn ha dit...

curiós ... de ben segur el rajoy et trobarà una solució ... ja ho diuen "con rajoy es posible" !!! ... bon dia ... salut

mafalda ha dit...

Aish, rei, em sap greu dir-te que no ets l'únic. Jo em desperto, sempre, cinc minuts abans no soni el despertador. És la situació més frustant del món, coi!
A veure si algun científic de la blogosfera ens en dóna la resposta, doncs.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

A mi això em pasava fa anys. Cosa de l'estress. Ara ja no visc tant alerta i deixo que el despertador faci la seva funció.

Clint ha dit...

Quan passa això és una putada! ara què és el rellotge biològic...cony això seria pitjor! jejeje

Unknown ha dit...

Si tens un fill deixaràs de patir aquest problema perquè et llevaràs tant sovint que el despertador ja no et farà ni falta...

Per cert, he tornat!

Anònim ha dit...

L'Oscar té raó, quan tens fills no cal tenir despertador.
De totes maneres a mi sempre em passa una cosa també curiosa: sempre que miro el rellotge coincideixen hora i minut. Em passo el dia mirant les 13:13, les 17:17, les 22:22...
El meu rellotge intern em fa mirar l'hora cada 61 minuts! vaig 1 minut adelantada!!!!

Dani R. ha dit...

Jeje, no ets tan raro .. la putada és quan t'auto despertes un diunmenge a les 7:00 con si fos un dilluns.

David ha dit...

Quan he acabta de llegir el post, he pensat en el mateix que en Dani:
I la putada de despertar-te automàticament els diumenges a les 7'45??????? Aaaaaaagggggghhhh!!!

Unknown ha dit...

Buf, a mi m'ha passat un munt de vegades... això sí, el meu rellotge interior s'apaga els findes (sort!). L'autèntica putada és llevar-se com 1 hora-tres quarts d'hora abans de què soni el despertador perquè ja no et tornes a dormir...

Charlie ha dit...

Confirmo, és degut a l'stress.

DooMMasteR ha dit...

A mi em passa igual :-(
Es pot dir que espero a que soni per... adelantar la alarma 10 minuts més XD

Txell ha dit...

Doncs a mi els dissabtes i diumenges no em passa!! :PPP La resta de dies, desde fa 31 anys!

Abogadaenbcn ha dit...

A mi també em passa! I fa por!
I jo a vegades agafo el mòbil i just en aquell moment algú m'envia un missatge. Intuicions?? No sé. A mi també em deixa ben parada.

Metamorfosi ha dit...

Doncs estigues content... jo em desperto moltes vegades 30 o 40 minuts abans que soni, i quan això passa ja no em puc tornar a adormir (ben al contrari de quan em desperta el despertador, que aleshores vaig fent mandres perquè no puc ni obrir els ulls!).

Petons!

zel ha dit...

Jo no tinc aquest problema, per mi més aviat seria una sort, no em desperto ni amb aigua freda....

Anònim ha dit...

Això no és res. L'altre dia somiava que volava, i al despertarme... Vaig caure un centímetre a sobre del matalàs!!!! estava levitant mentre dormia!!! Que ens està passant? ;)

Flanagan ha dit...

A mi un cop em va passar. Em vaig llevar just a temps de fotre-li una castanya al despertador i seguir dormint.

bajoqueta ha dit...

No em sona quasi cap dia el despertador. Però ja m'agrada, així no cal sentir aquell soroll tant repel·lent. És el nostre rellotge biològic, o això diuen...