http://instagram.com/14_puji YouTube

14 de febrer del 2008

Prefereixo l'Ana

Dusko Ivanovic va arribar al Barça la temporada 2005-2006 precedit per una fama d'efectivitat, de bons resultats i de ser un sergent de ferro. Des de que és al Barça l'única d'aquestes coses que ha demostrat és la darrera. Ivanovic ha disposat del pressupost més elevat de la lliga ACB i ha tingut carta blanca per fitxar gairebé qui ha volgut. Durant dos anys ha tingut a les seves files un dels millors jugadors d'Europa, i enlloc de deixar-lo liderar l'equip, sempre ha evitat que li faci ombra i ha anat capant les seves capacitats, fins que al final, cansat, ha anat a provar sort a l'altra banda de l'Atlàntic. Durant aquestes tres temporades el bagatge de títols ha estat una mica trist: una solitària copa del rei.

Molts hem pensat durant aquest temps, si el tal Ivanovic no era una mica inútil, però no ens atrevíem a dir-ho en veu gaire alta, per no ser titllats de bojos, donada la trajectòria d'èxits que el precedien. Ahir, però, en Dusko ens va fer un favor. Va dir-s'ho ell mateix que és un inútil. Resulta que amb un pressupost estratosfèric i amb els jugadors que ell ha triat, el que està fent és el màxim que pot fer amb l'equip que té. Moltes gràcies. Ara ja ho tenim clar. Foti el camp senyor Ivanovic i vagi-se'n a malgastar els diners d'algú altre, que els culés, el que volem és veure bon bàsquet i guanyar títols, i almenys jo, si hem de parlar d'Ivanovic, prefereixo l'Ana.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ui ui ui, fa una mica de rabieta, oi, que la Penya guanyi??
Jijiji. :-p

Clint ha dit...

Totalment d'acord amb el titular!
De fet a mi aquest fulano no m'ha agradat mai, però les declaracions d'ahir em van semblar que fregaven el ridícul i eren d'una falta de responsabilitat molt gran.

Gerard Agudo ha dit...

ei puji també parlo del tema jo!! Ell te la culpa que l'equip no rutlli però no t'oblidis d'en savic que sembla ser que és el que ha dissenyat la plantilla i si no ho ha fet perquè li paguem???

Txell ha dit...

Puji! Ja el tens fora!!!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

No se com han trigat tant en fotre'l fora si des de el primer dia ja es va veure que el vestidor pasava d'ell pel seu caràcter de merda. Aquest paio és el Van Gal del bàsquet.

A més, des de ja fa temps que ell i en Savic no es parlan per no se quin rotllo amb las sevas dones, tot i que tots quatre eran íntims(potser massa i tot)

Ah, i força Penya que està demostrant que amb molts menys calers també es pot fer un gran equip.

zel ha dit...

L'han fotut fora, Puji, s'acabó el turrón, mamón, que diuen!!
Osti, com em torno de malparlada, entre els polítics i l'esport...
Petons!

mossèn ha dit...

demanar per demanar ... jo prefereixo a la carmen de mairena !!! ... salut

Mikel ha dit...

ell ja es fora i ara toca qeu fotin fora al Savic i començem a fer les coses ben fetes.