http://instagram.com/14_puji YouTube

13 de febrer del 2008

Esquizofrènia política

Aquest matí m'he llevat, i com tots els dies del món, he posat les notícies del 3/24 mentre em preparava el cafè amb llet. I he sentit una notícia que gairebé em fa sortir el cafè am llet pel nas de l'atac de riure que m'ha donat. En un acte de precampanya a Lleida, la mai prou ben ponderada Esperanza Aguirre va prometre sense pèls a la llengua que si el PP guanya les eleccions, faran una escola a Madrid amb el català com a llengua vehicular. Per més detalls ha anunciat fins i tot el nom de l'escola: Josep Tarradellas.

De debò que els polítics es pensen que ens empassem totes aquestes merdes? De debò que es pensen que collonades d'aquestes ens faran decidir-nos a votar-los? Què serà el següent? Oferir fel·lacions?

Seria el mateix si jo digués públicament: Senyora Aguirre, li prometo que si ensenya les tetes a la tele tindrà el meu vot. Com que ni vostè ho farà ni si ho fa jo la votaré, puc anar fent promeses amb aquesta alegria, que aquí no passa res. Senyors i senyores candidats/es: Això no s'ho creu ni Déu!

10 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Més enllà del fet que sigui un farol, la notícia demostra un cop més que per desgràcia nostra els del PP no són tontos. Amb aquest anunci obren encara més el tema del bilingüisme a Catalunya. Quin fàstic foten, de debò.

Carquinyol ha dit...

Si el que volen és fer una escola en català a Madrid és senyal de que a Madrid ja tenen de tot i que, per tant, no necessiten més calers...

DooMMasteR ha dit...

Que trist que és tot plegat!! I encara no ha començat la campanya!

No creieu que aquest any està resultant veritablement patètic?

Unknown ha dit...

Puji, per favor, mentar les tetes de l'Esperancita ni en broma!
Pel que fa a la seva promesa... és que no és ni bona, ni útil, ni viable, ni sincera, ni... vaja, igual de mentiders que en ZP però més pocasoltes, més casposos, més mesquins... sí senyor, Ferran, la paraula és fastigosos.
Sobre el que comentava en Ferran, no crec que això obri més el tema del bilingïsme a Catalunya. Tant de bo! Si resulta que el pollo que estan muntant es cura amb UNA única escola amb la llengua castellana com a llengua vehicular de l'ensenyament (rollo Liceo Francés) que es pugui construir allà on ens vagi bé de Catalunya (l'Esperanza és presidenta de la Comunitat de Madrid)... on comencem a amuntegar totxanes?

c.e.t.i.n.a. ha dit...

¡Vamos, vamos! ¡Qué me lo quitan de las manos, que me lo quitan de las manos! ¡Al rico candidato! ¡Mira reina si encara belluga!

Fàstic de polítics

Gerard Agudo ha dit...

A més a més que collons m'importa que hi hagi una escola de català a Madrid!! Si jo el que vull primer es que la llengua catalana tingui el reconeixament que es mereix aquí a casa nostra. Vull anar al jutjat i poder parlar català sense problemes, vull anar a correus i parlar català sense problemes, vull anar a fer-me el DNI i parlar en català sense problemes...si vaig a Madrid ja faré ús del meu fantàstic bilingüisme i parlaré el castellà sense cap problema.

Clint ha dit...

I espera! que queden un parell de setmanes per a l'esprint final!

Itf ha dit...

Això de les promeses electorals cada vegada és més exagerat. Es pensen que som imbécils o què? A veure qui diu la mentida més grossa.

Ferran Porta ha dit...

Ei!, doncs no està malament la idea d'en Kanu: per cada escola bilingüe (castellà/català) que obrin a Madrid, n'obrim una a Catalunya. Em sembla que tenen les de perdre...

Miki ha dit...

Aquest mes que ningú estan fent, antipolitica, per uqe la gent que sap que mai els votarà es desencanti i no vagi a votar res. Ho tinc clarissim es així de patètic pero aquest juguen a aquest joc.